joi, iunie 13, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăCulturăCărțiCristian Tudor Popescu, Florin Chilian, Liviu Stănescu și Costel Pătrășcan la Târgul...

Cristian Tudor Popescu, Florin Chilian, Liviu Stănescu și Costel Pătrășcan la Târgul de cArte Alba Transilvana, Alba Iulia, 10-12 mai 2024

Date:

Știri relevante

spot_img

Unul dintre cele mai așteptate evenimente culturale din județul Alba este Târgul de cArte Alba Transilvana, care anul acesta își va deschide porțile în data de 10 mai 2024, începând cu ora 10:30.

Pe toată perioada desfășurării târgului, respectiv în perioada 10-12 mai 2024, organizatorii au pregătit pentru iubitorii de carte numeroase surprize din zona culturii scrise și nu numai.

Cristian Tudor Popescu, Florin Chilian, Liviu Stănescu și Costel Pătrășcan la Târgul de cArte Alba Transilvana, Alba Iulia, 10-12 mai 2024

Dacă prima zi de târg va fi încheiată cu o conferință susținută de Ana Blandiana și cu concertul trupei Bere Gratis, în cea de-a doua zi, 11 mai 2024, începând cu ora 10:00 vor avea loc în cadrul evenimentelor pentru copii atelierul de parenting BebeBiblioteca, concertul Școlii de Folk și atelierul de teatru de la Palatul Copiilor din Alba Iulia, Teatru și carte cu trupa Skepsis, ateliere de desen și facepainting și lansarea cărților pentru copii „Filip descoperă lumea” și „Comoara de pe strada bucuriei”.

Dacă evenimentele pentru copii au loc pe tot parcursul zilei, la ora 14:00 vor începe lansările de carte ale editurilor Tritonic, Ecou Transilvan, Ars Longa și Humanitas. Pasionat de călătorii și fotografie, Liviu Stănescu va prezenta la Alba Iulia cartea sa de călătorie „Am fost la capătul lumii”, urmat la ora 17:30 de Costel Pătrășcanu cu cartea „Una pe noapte”.

Citește și: Startup Nation 2024: Tineri, șomeri, foști deținuți, printre beneficiarii ajutoarelor. Cine sunt cei excluși de la finanțare

Cea de-a doua zi a Târgului de cArte Alba Transilvana se va încheia cu conferința „Eminescu – un personaj al lui Caragiale”  și o întâlnire cu cititorii a cunoscutului jurnalist Cristian Tudor Popescu. Seara se va încheia cu un concert susținut de cunoscutul muzician Florin Chilian.

Târgul de cArte Alba Transilvana este un proiect organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, având ca parteneri Primăria Municipiului Alba Iulia, Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia, Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba, Universitatea „1 Decembrie 1918”, Filiala Alba – Hunedoara a Uniunii Scriitorilor din Alba Iulia, grupul Skepsis și alte unități de învățământ și de cultură din județul Alba.

Mai multe detalii despre organizatori, parteneri și program complet al desfășurării evenimentelor pot fi obținute accesând site-ul Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, la adresa https://www.bjalba.ro/.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut