joi, iunie 13, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăSportCSM Unirea Alba Iulia s-a calificat în finala Campionatului Național U-19: „Este...

CSM Unirea Alba Iulia s-a calificat în finala Campionatului Național U-19: „Este o încununare a muncii”. Va juca cu Dinamo București

Date:

Știri relevante

spot_img

CSM Unirea Alba Iulia va juca finala la U-19, pe 28 mai la Buftea, cu Dinamo București.

Una dintre cele mai mari performanțe ale fotbalului juvenil din Alba a fost realizată de echipa U-19 a CSM Unirea Alba Iulia care s-a calificat în finala Campionatului Național U-19.

CSM Unirea Alba Iulia s-a calificat în finala Campionatului Național U-19: „Este o încununare a muncii”

„Din punct de vedere al colectivului este o încununare a muncii noastre. Le-am explicat și băieților ce înseamnă pentru o echipă de nivelul ligii a III-a, ca juniorii U-19 să ajungă într-o finală națională, care au jucători în componență din eșaloanele superioare.

Citește și: Sfinții Constantin și Elena, tradiții și obiceiuri. De ce e bine să ai bujori în casă astăzi

Miza este mult mai mare într-o semifinală, în finală jucătorii se bucură de ceea ce au realizat. E un meci cu trofeul pe masă unde se vor întâlni cele mai bune echipe din țară la acest nivel. Să nu uitați aceste patru cuvinte: Alba Iulia are potențial”, a declarat George Țălnar.

Pentru antrenorul echipei noastre, George Țălnar, urmează un meci special cu Dinamo București.

„Această finală are și o valoare sentimentală pentru mine. Antrenez echipa care m-a format ca om, ca sportiv și ca antrenor și voi întâlni echipa mea de suflet, Dinamo București. E un meci cu o conotație aparte”, a mai punctat George Țălnar.

CSM Unirea Alba Iulia a abordat semifinala cu: Pauletti – P. Codrea, D. Moldovan, Elmanhaly Youssef, D. Olălău, E. Ardeiu, Sebaș, D. Nistor, R. Pandor, V. Stanciu, R. Nistor – Au mai jucat: Stoian – P. Alexandru, Al. Pașca, Ionaș.

Au mai făcut parte din lot: D. Cârja, A. Buzilă. Forai Csongor, D. Borza, R. Stanciu, Gall, Cristea, V. Moldovan, A. Maier. Al. Duna, Răhăian, T. Prodan, Fl. Monescu, Chinde, Butnariu, Căt. Muntean și A. Mihăilă.

Antrenorul George Țălnar a ținut special să mulțumească și colegilor din staff:

Citește și: O bătrână, flămândă de câteva zile, a sunat la 112 îngrijorată că fiul ei nu a venit cu mâncarea. Găsită la poartă, polițiștii i-au cumpărat alimente

”Vreau să le mulțumesc special Adrian Roman, Cătălin Popa, Florin Codleanu, Călin Bogdan, Călin Frâncu și celorlalți colegi de la grupele de copii și juniori de la CSM Unirea Alba Iulia, conducerii clubului pentru susținere, domnului Marius Filimon și un sincer mulțumesc pentru tot suportul pe care îl oferă Răzvan Magda și domnului Călin (Germania)”, a concluzionat George Țălnar.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut