joi, aprilie 25, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateCum au sărbătorit elevii de la un liceu din Alba Iulia Ziua...

Cum au sărbătorit elevii de la un liceu din Alba Iulia Ziua Internațională a Sportului Militar? Alergări și jocuri

Date:

Știri relevante

spot_img

Cum au sărbătorit elevii de la un liceu din Alba Iulia Ziua Internațională a Sportului Militar? Alergări și jocuri sportive, sub atenta coordonare a profesorilor de educație fizică.

Ziua Internațională a Sportului Militar se sărbătorește anual pe data de 18 februarie, dată la care a fost constituit Consiliul Internațional al Sportului Militar.

Cum au sărbătorit elevii de la un liceu din Alba Iulia Ziua Internațională a Sportului Militar?

Misiunea acestei organizații sportive internaționale, care reunește 140 de țări membre, este promovarea educației fizice și a activităților sportive între forțele armate, ca mijloc de întărire a păcii în lume.

Citește și: Volei Alba Blaj, echipa de club a anului 2023 în România! Campioana, nominalizată la categoria sporturi de echipă doar cu echipe naționale

Sub deviza Consiliul Internațional al Sportului Militar „𝑃𝑟𝑖𝑒𝑡𝑒𝑛𝑖𝑒 𝑝𝑟𝑖𝑛 𝑠𝑝𝑜𝑟𝑡”, în Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” au avut loc sub coordonarea profesorilor de educație fizică și sport Felicia Vancea, Geanina Ilie și Valentin Urian, jocuri sportive, alergări pe distanțe scurte sau lungi și alte activități specifice.

Activitatea fizică aduce multiple beneficii sănătății indiferent de vârstă, mișcarea fiind foarte importantă atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere social și emoțional.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut