sâmbătă, decembrie 9, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăLifestyleCum ne putem proteja copiii de dependențe? Un nou atelier de parenting...

Cum ne putem proteja copiii de dependențe? Un nou atelier de parenting la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Date:

Știri relevante

spot_img

Mai multe cadre didactice și specialiștii care lucrează cu copii, Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba și Consiliul Județean Alba au programat un nou atelier de parenting sub titlul „Dependența: cum ne putem proteja copiii?”.

„Dependența: cum ne putem proteja copiii?”, tema de vineri a atelierului de parenting al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba

Cum ne putem proteja copiii de dependențe?

Vineri, 27 octombrie 2023, vă dăm din nou întâlnire la BebeBiblioteca, atelierul de parenting organizat de Consiliul Județean Alba și de Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, coordonat de psihoterapeutul Adina Drimbe, care va avea loc la sediul instituției, de la ora 17.00.

Atelierul se adresează părinților, cadrelor didactice și specialiștilor care lucrează alături de copii, iar tematica abordată va cuprinde informații despre efectele nocive ale comportamentului hiperprotector.

Citește și: FOTO Unul dintre cei mai rari dinozauri “românești” a fost descoperit în Alba. Scheletul balaurului bondoc este vechi de 70 milioane ani

„Deoarece riscurile pândesc la orice pas, iar influențele din partea anturajului cresc constant, este necesar ca părintele să se pregătească pentru a ști cum să își ajute copilul să facă față dependențelor și să depășească anumite momente dificile”, transmit organizatorii.

Atelierul de parenting face parte din programul 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ/3.1 BebeBiblioteca și se desfășoară lunar, fiind organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba.

Un nou atelier de parenting la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba – Foto: Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut