sâmbătă, mai 18, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateCum se simte actorul Florin Piersic? Anunțul de ultim moment al ministrului...

Cum se simte actorul Florin Piersic? Anunțul de ultim moment al ministrului Rafila

Date:

Știri relevante

spot_img

Alexandru Rafila a transmis că evoluţia artistului Florin Piersic, operat la Spitalul “Foişor” din Capitală, este una favorabilă.

Evoluţia artistului Florin Piersic, operat la Spitalul “Foişor” din Capitală, este una favorabilă, a anunţat sâmbătă ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila.

Cum se simte actorul Florin Piersic? Anunțul de ultim moment al ministrului Rafila

“Am şi eu informări periodice. Cel puţin ultima, pe care am avut-o dimineaţă devreme, era favorabilă. Evoluţia este favorabilă, parametrii biologici s-au îmbunătăţit şi, aşa cum aţi aflat din comunicatul de presă emis ieri de către Spitalul de Ortopedie “Foişor”, el este autonom, se alimentează singur, bea lichide, vorbeşte, deci starea este în ameliorare.

Sigur că aşteptăm să treacă această perioadă critică după o intervenţie operatorie complexă cum a avut dânsul şi ulterior să poată fi tratată până la finalitate infecţia aceasta sistemică pentru care a venit în Bucureşti”, a precizat Rafila.

Citește și: Sportivul Andrei Irimie, legitimat la CS Unirea Alba Iulia, medalie de argint la Campionatele Europene de Powerlifting Seniori

Potrivit acestuia, având în vedere vârsta înaintată a actorului şi patologia sa, pericolul nu a trecut încă.

“Este evoluţia unei persoane cu vârsta de 88 de ani, cu alte afecţiuni. Nu poţi să spui niciodată că lucrurile sunt fără vreun fel de pericole. Trebuie să sperăm.

Dânsul are o abordare pozitivă, este optimist şi cred că lucrul ăsta este important în economia managementului acestui caz care a stârnit interesul firesc a marii majorităţi a cetăţenilor din România”, a transmis ministrul Sănătăţii.

Citește și: FOTO Povestea Râpei Roșii, „micul canion” al României. S-a format în urma unei mişcări tectonice acum 70 de milioane de ani

Alexandru Rafila a efectuat, sâmbătă, o vizită la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, unde a avut o întâlnire cu cadrele medicale şi autorităţile locale.

Unitatea derulează o serie de proiecte de investiţii, printre care construirea unui nou ambulatoriu integrat, înfiinţarea unei secţii de îngrijiri paliative şi modernizarea Spitalului nr. 2.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut