miercuri, aprilie 24, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăSportDansatorii albaiulieni Lukas Theodor și Andreea Urs, campioni naționali la dans! Prestație...

Dansatorii albaiulieni Lukas Theodor și Andreea Urs, campioni naționali la dans! Prestație de aur la Campionatul Național de Dans de la Târgu Mureș

Date:

Știri relevante

spot_img

Dansatorii albaiulieni Lukas Theodor și Andreea Urs, campioni naționali la dans! Prestație de aur la Campionatul Național de Dans de la Târgu Mureș.

O medalie de aur și una de bronz pentru dansatorii de la CSM Unirea Alba Iulia la Campionatul Național de Dans de la Târgu Mureș.

CSM Unirea Alba Iulia continuă să obțină rezultate pozitive, la mai multe ramuri sportive.

Dansatorii albaiulieni Lukas Theodor și Andreea Urs, campioni naționali la dans!

Astăzi a venit rândul celor de la dansuri să ne facă să fim mândri că suntem albaiulieni, aceștia reușind să obțină o medalie de aur și una de bronz la Campionatul național de la Târgu Mureș, eveniment la care a participat și domnul primar Gabriel Pleșa.

Medalia de aur și implicit titlul de campioni naționali a fost obținută de Lukas Theodor Orzeiu și Maya Andreea Urs, la categoria de vârstă 12-13 ani, Latino.

Citește și: FOTO Echipa de mini-handbal feminin juniori a CSM Unirea Alba Iulia a câștigat 4 meciuri la turneul „Ioan Deteșan”: „Au jucat foarte bine”

Medalia de argint a fost obținută de perechea compusă din David Rafael Orzeiu și Ioana Daniela Țipțer, la categoria 14-15 ani, standad.

De asemenea perechea compusă din Richard Mirel Moroșan și Maria Ioana Dobra (16-18 ani) s-a calificat în finală unde au obținut locul 6.

”Am avut onoarea ca la această competiție să fie prezent și domnul primar Gabriel Pleșa alături de noi, lucru de care am fost fericiți peste măsură. A fost o experiență dificilă, atât concursul în sine, dar și pregătirea pentru acest concurs.

Suntem fericiți că sportul din Alba Iulia este susținut, aș vrea pe această cale să mulțumesc autorităților locale, dar și domnului director Radu Urcan, pentru tot sprijinul acordat, iar eu nu pot decât să fiu bucuros că am reprezentat cu succes CSM Unirea Alba Iulia”, a declarat Ionuț Ionescu, instructorul secției de dans din cadrul CSM Unirea Alba Iulia.

Citește și: Tenismenul cugirean Robert Paștiu, clasare de top la turneul „Break Tennis”. A fost între primii cinci

Campionatul Național reprezintă cea mai importantă competiție de dans sportiv a anului, fiind competiția care stabilește ierarhia națională a fiecărei categorii de vârstă, iar primele 7 perechi devin compnente a Lotului Național al României.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut