duminică, iunie 16, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateDar din dar! Elevii Seminarului Teologic din Alba Iulia au împărțit pachete...

Dar din dar! Elevii Seminarului Teologic din Alba Iulia au împărțit pachete de Paște copiilor din familii monoparentale din Teiuș și Meteș

Date:

Știri relevante

spot_img

Dar din dar! Elevii Seminarului Teologic din Alba Iulia au împărțit pachete de Paște copiilor din familii monoparentale din Teiuș și Meteș. Nici familiile din Șard nu au fost uitate.

Campania „Copiii noștri” continuă în județul Alba.

Dar din dar!

„Se spune că este nevoie de un sat ca să crești un copil. Iar pentru copiii defavorizați, aceasta este realitatea de zi cu zi.

Ieri și azi, elevii Seminarului Teologic Ortodox “Sfântul Simion Ștefan” din Alba Iulia au împărțit pachete pentru Paște.

Citește și: Viperele, „la plimbare” pe cărările din Munții Apuseni. O reptilă de o lungime considerabilă a fost fotografiată în satul Dealu Lămășoi

12 copii din familii monoparentale din Meteș și Teiuș, precum și trei familii fără posibilități din Șard au primit alimente și produse de igienă, donate de elevi.

Mulțumim copiilor care au ajutat și vă așteptăm la cât mai multe FAPTE BUNE”, au transmis, pe Facebook, voluntarii Fapte Bune din Alba.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut