luni, martie 4, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăLifestyleMuzicăDebut remarcabil pentru tânăra artistă albaiuliană Cristiana, cu piesa “Casa mea”, care...

Debut remarcabil pentru tânăra artistă albaiuliană Cristiana, cu piesa “Casa mea”, care îmbină un sound fresh cu un mesaj puternic

Date:

Știri relevante

spot_img

O nouă voce originală și puternică a apărut pe scena muzicală autohtonă. Cristiana, o tânără artistă din Alba Iulia, a lansat recent primul său single, “Casa mea”.

Piesa, produsă de Neotune Records, este un debut remarcabil, care anunță o călătorie curajoasă și interesantă în universul muzical.

Debut remarcabil pentru tânăra artistă albaiuliană Cristiana, cu piesa “Casa mea”, care îmbină un sound fresh cu un mesaj puternic

“Casa mea” este un cântec despre căutarea identității și a unui loc unde să te simți acasă. Cristiana cântă despre cum se simte pierdută și neînțeleasă într-o lume care nu o acceptă așa cum este.

Piesa are un sound fresh, cu influențe pop, rock și electronice. Vocea Cristianei este puternică și expresivă, iar versurile sunt foarte mature, pline de emoție și bine scrise.

Videoclipul piesei, produs de Rebel Noise, într-un mod artistic, simbolic și cinematic, reprezintă o incursiune în lumea interioară a Cristianei, reușind să creeze o atmosferă misterioasă și sugestivă.

Cristiana este o artistă autodidactă, care a început să cânte de la o vârstă fragedă. În prezent este elevă la Liceul de Muzică și Arte Plastice, Regina Maria din Alba Iulia.

Single-ul “Casa mea” este un debut remarcabil pentru Cristiana, piesa fiind o dovadă nu doar a talentului și originalității sale, ci și a maturității de care dă dovadă, pentru vârsta ei.

Neotune Records este cea mai recentă casă de discuri înființată în sfera autohtonă albaiuliană. Labelul este creat de producătorul muzical ArtistONE și songwriter-ul sirius dim, doi artiști cu o experiență vastă în industria muzicală.

Neotune Records își propune să promoveze muzica independentă din România, oferind artiștilor o platformă pentru a-și expune creațiile. Labelul se concentrează pe muzica electronică, dar este deschis și la alte genuri muzicale.

«Casa mea» e un cântec cu multă «încărcătură» și un pic diferit atât ca sound, cât și vizual (grație Rebel Noise) față de standardul steril cu care suntem obișnuiți de ani buni. E un cântec care folosește cuvinte și figuri de stil atipice.

Misiunea noastră principală, la Neotune Records, este să oferim o mână de ajutor tinerelor talente. Prin ajutor mă refer în primul rând la onestitate, informație și un mediu favorabil în care să prosperăm împreună, ca artiști!

Am pus bazele acestui frumos proiect împreună cu bunul și vechiul meu prieten, producător și artist extraordinar Vlad (ArtistONE), cu care după zeci, poate sute de ore de muzică produsă/scrisă (atât împreună, cât și separat) în diferite proiecte și circumstanțe, de-a lungul a multor ani, tragem speranță că avem ceva de spus, evident, în parteneriat cu minunații oameni care ulterior ni s-au alăturat.

Felicitări Cristiana, Nicole, Bogdan, Alex Vladimir pentru tot ce a fost și ce va fi! Și noi toți vă mulțumim vouă, celor care ne susțineți!”, a fost mesajul lui Cosmin Buzgure (sirius dim), unul dintre fondatorii Neotune Records.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut