sâmbătă, decembrie 9, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăLifestyleSănătateDirectorul DSP Alba, Alexandru Sinea, în dialog cu Ministrul Sănătății. Despre ce...

Directorul DSP Alba, Alexandru Sinea, în dialog cu Ministrul Sănătății. Despre ce au discutat

Date:

Știri relevante

spot_img

Alexandru Sinea, s-a întâlnit cu Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, pentru a discuta despre starea sistemului medical din județ. În urma întâlnirii, Sinea a precizat ca Ministrul Sănătății va vizita curând Alba Iulia.

Directorul Direcției de Sănătate Publică Alba, Alexandru Sinea, a avut o întâlnire importantă cu Alexandru Rafila, Ministrul Sănătății.

Directorul DSP Alba, Alexandru Sinea, în dialog cu Ministrul Sănătății

“Am avut, în cursul acestei dimineți, o întâlnire cu Ministrul Sănătății, domnul profesor Alexandru Rafila, în contextul unei analize a unităților de sănătate publică de la nivelul județului. A fost o discuție deschisă și constructivă, în care am trecut în revistă atât situația sistemului de sănătate publică, dar mai ales nevoile din sistem, precum și proiectele și investițiile care sunt în curs ori urmează să fie făcute în județul Alba.

Mă bucur să pot spune că am găsit nu doar înțelegere, dar și susținere din partea domnului profesor Rafila, iar sistemul de sănătate publică din Alba va beneficia de tot suportul Ministerului Sănătății. Am convenit să păstrăm o comunicare instituțională deschisă, astfel încât să putem răspunde cât mai eficient nevoilor pe care le au unitățile de sănătate publică din Alba.

Citește și: FOTO Gest impresionant de iubire! O femeie și-a salvat soțul de la moarte donându-i un rinichi: „Dorința a fost mai mare decât frica”

Totodată, îi mulțumesc domnului ministru și pentru faptul că a acceptat invitația mea și a europarlamentarului Victor Negrescu și urmează să efectueze, în perioada următoare, o vizită în Alba Iulia.”, a transmis directorul DSP Alba pe pagina de Facebook.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut