luni, iulie 22, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateDoliu la Universitatea din Alba Iulia! Profesorul de istorie, Toma Goronea, a...

Doliu la Universitatea din Alba Iulia! Profesorul de istorie, Toma Goronea, a trecut la cele veșnice

Date:

Știri relevante

spot_img

Departamentul de Istorie, Arheologie și Muzeologie din cadrul Universității din Alba Iulia a anunțat trecerea în eternitate a conf. univ. dr. Toma Goronea. Profesorul Goronea a fost o figură emblematică în lumea academică, inspirând generații de studenți cu pasiunea sa pentru istorie.

Reprezentanții Departamentului de Istorie, Arheologie și Muzeologie din cadrul Universității din Alba Iulia au anunțat că îndrăgitul profesor Toma Goronea, un pilon în cercetarea și predarea istoriei, s-a stins din viață.

Doliu la Universitatea din Alba Iulia!

“Departamentul de Istorie, Arheologie și Muzeologie din UAB anunță, cu tristețe, trecerea la cele veșnice a conf. univ. dr. Toma Goronea, cel care de-a lungul timpului a contribuit la formarea a peste 20 de promoții de absolvenți în domeniul Istorie.

Citește și: Creștinii o sărbătoresc astăzi pe Sfânta Cuvioasă Eufrosina: Rugăciunea pentru sănătate și spor care se rostește azi

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, au scris reprezentanții departamentului de Istorie UAB pe pagina de Facebook.

author avatar
Valentina Curac
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

1 COMENTARIU

  1. Dumnezeu să-l ierte, un sufet curat și un om de nădejde. Am fost colegi de facultate, regretăm enorm dispariția sa. Condoleante familiei și vom retrăi mereu timpul petrecut împreună și întâlnirile pllăcuțe de aniversare a absolvirii facultății. Sa ne privești de sus cu aceleași alese simtaminte cu care ne ai înconjurat și în viața. Te iubim mult
    Fam. Eftenie și toți colegii promoția 1973 din Sibiu,

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut