luni, iulie 15, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateDoliu la Vințu de Jos! Profesorul Pienar Traian, fost director al Școlii...

Doliu la Vințu de Jos! Profesorul Pienar Traian, fost director al Școlii „Iuliu Maniu” din localitate, s-a stins din viață

Date:

Știri relevante

spot_img

Doliu la Vințu de Jos! Profesorul Pienar Traian, fost director al Școlii „Iuliu Maniu” din localitate, s-a stins din viață.

Luni, 01 iulie 2024, s-a stins din viață, profesorul Pienar Traian din Vințu de Jos, o persoană emblematică pentru comunitatea locală a comunei, fost director al Școlii „Iuliu Maniu” din localitate.

Doliu la Vințu de Jos! Profesorul Pienar Traian, fost director al Școlii „Iuliu Maniu” din localitate, s-a stins din viață

”Ne cedează sufletele rând pe rând, iar noi cei ce izbăvim, rămânem în această lume tot mai săracă în oameni. Am avut bucuria să-i trec pragul casei și să-i ascult cu încântare fiecare poveste.

Rar mi-a fost dat să văd în casa unui om, o bibliotecă de cărți, o colecție frumoasă de fotografii și reviste. Domnul profesor era o enciclopedie vie. Vecini, la câțiva zeci de metri, l-am cunoscut un om harnic, care indiferent de anotimp, era în grădina casei.

Citește și: Ce schimbări pregătește Ministerul Educației pentru generația de elevi care va intra la liceu în anul școlar 2025 – 2026

L-am cunoscut, în ciuda vârstei înaintate, un om lucid și vivace, cu o vitalitate de invidiat. L-am cunoscut prezent la majoritatea evenimentelor culturale legate de comuna Vințu de Jos. Avea o prezență de suflet și nu formală.

Domnul profesor Traian Pienar, știa să își respecte semenii. Omul nu moare când îl acoperă pământul, ci când îl acoperă uitarea!

În acest moment trist, putem să reflectăm la trecut, să aprindem o lumânare și să spunem atât: Nu te vom uita niciodată domnule profesor Traian Pienar”, a scris Dan Ioan Groza pe Facebook.

author avatar
Redacția AlbaPress
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut