joi, iunie 13, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăOrașul tăuSebeșDorin Nistor și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat la „cârma” primăriei...

Dorin Nistor și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat la „cârma” primăriei Sebeș: „Eu cred că la Sebeș faptele bune ne țin împreună”

Date:

Știri relevante

spot_img

Dorin Nistor și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat la „cârma” primăriei Sebeș și consideră că „faptele bune” țin comunitatea sebeșeană „împreună”.

„Astăzi mi-am anunțat candidatura din partea Partidului Național Liberal, pentru un nou mandat de primar al Municipiului Sebeș.

Dorin Nistor și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat la „cârma” primăriei Sebeș: „Eu cred că la Sebeș faptele bune ne țin împreună”

În contextul unei întâlniri la care au fost invitați să participe toți primarii liberali din județul Alba, alături de reprezentanții în parlamentul României – Florin Roman și Claudiu Vasile Răcuci, prefectul județului – Nicolae Albu, președintele consiliului județean – Ion Dumitrel și europarlamentarul Mircea Hava, am avut plăcerea de a prezenta proiectul de reabilitare a clădirii care adăpostește primăria Municipiului Sebeș, am invocat momente din istoria de peste opt secole a burgului săsesc și am pus în discuție modele de bune practici administrative.

Citește și: Patru licee din Alba nu vor mai putea organiza examene de admitere. Care sunt motivele și ce se va întâmpla cu unitățile de învățământ

Le-am lansat colegilor mei liberali câteva propuneri privind noi posibilități de colaborare la nivel județean și regional pentru proiecte publice de interes, accentuând rolul educației, al valorilor culturale comune, posibilitățile de dezvoltare economică, toate dublate de efortul comun de a accesa noi resurse de finanțare, care să pună în valoare comunitățile noastre și să fie în beneficiul oamenilor.

Vă mulțumesc pentru onoarea de a vă reprezenta începând din anul 2016, alături de echipa de consilieri PNL Sebeș, care actualmente numără 14 mandate în consiliul local.

Eu cred că la Sebeș faptele bune ne țin împreună”, a scris Dorin Nistor într-o postare pe Facebook.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut