vineri, iulie 19, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăEducațieDotări noi la atelierul de practică de Alimentație Publică de la Liceul...

Dotări noi la atelierul de practică de Alimentație Publică de la Liceul Economic din Alba Iulia. Investiție de peste 80.000 lei

Date:

Știri relevante

spot_img

Dotări noi la atelierul de practică de Alimentație Publică de la Liceul Economic din Alba Iulia. Investiție de peste 80.000 lei.

Astăzi, a avut loc recepția mobilierului specific pentru Atelierul de practică de Alimentație Publică din cadrul Colegiului Economic ”Dionisie Pop Marțian”. Lotul care a fost recepționat azi, face parte dintr-o achiziție mai mare, care presupune dotarea cu mobilier a 20 de unități școlare din Alba Iulia.

Dotări noi la atelierul de practică de Alimentație Publică de la Liceul Economic din Alba Iulia. Investiție de peste 80.000 lei

Primăria Alba Iulia derulează proiectul „Dotarea și digitalizarea unităților de învățământ preuniversitar din municipiul Alba Iulia și a unităților conexe EDU-DOTARE ALBA IULIA”, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, prin care se urmărește creșterea calității și diversificării ofertei educaționale prin dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe din Alba Iulia.

Citește și: Grup de „nomazi” care practica cerșetoria în Alba Iulia, sancționați de Poliția Locală. „Baza”, cu căruțe și animale, sub podul de la Mureș

„Modernizarea infrastructurii educaționale, ocupă un loc deosebit de important în preocupările administrației publice. Luând în considerare resursele publice financiare limitate din administrația locală, care constrâng în mod semnificativ dezvoltarea durabilă a orașului, proiectul „Dotarea și digitalizarea unităților de învățământ preuniversitar din municipiul Alba Iulia și a unităților conexe – EDU-DOTARE ALBA IULIA” vine în sprijinul nostru prin finanțarea unor activități de dotare cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a infrastructurii școlare.

Aceste investiții vor avea un impact major imediat, vizibil, măsurabil, centrat pe calitatea educației asupra beneficiarilor finali, unitățile de învățământ/unitățile conexe dotate din municipiul Alba Iulia- grădinițe, școli, licee-, respectiv cluburile Palatul copiilor din județul Alba, iar aceste unități de învățământ vor putea asigura un mediu de învățare primitor, cu toate resursele necesare pentru dezvoltarea armonioasă a tinerilor pe termen mediu și lung”, a transmis primarul Gabriel Pleșa.

author avatar
Redacția AlbaPress
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut