joi, aprilie 25, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateDouă clădiri din Alba Iulia vor fi demolate pentru a se amenaja...

Două clădiri din Alba Iulia vor fi demolate pentru a se amenaja noi locuri de parcare. Zonele vizate

Date:

Știri relevante

spot_img

Două clădiri din Alba Iulia vor fi demolate pentru a se amenaja noi locuri de parcare. Iată care sunt zonele care vor beneficiar de parcari noi.

Viceprimarul Alba Iuliei, Emil Popescu, a anunțat, miercuri, amenajarea unor noi locuri de parcare în imediata apropiere a Tribunalului Alba.

Două clădiri din Alba Iulia vor fi demolate pentru a se amenaja noi locuri de parcare. Zonele vizate

Acestea vor fi amenajate pe locurile a două clădiri care vor fi demolate. Este vorba despre fosta sala de sport 1 Mai, care de curând a fost cuprinsă de un incendiu, și despre o fostă centrală termică.

Citește și: Seară de creație literară și muzică bună la Cugir și Alba Iulia: Se organizează cercul de scriere creativă VERBUM, al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba

„Locurile de parcare vor fi amenajate pe strada Frederic Mistral, în imediata apropiere a Tribunalului. Este vorba despre un teren pe care se află o fostă centrală termică, precum și ruinele fostei săli de sport 1 Mai care a fost cuprinsă, nu cu foarte mult timp în urmă, de un incendiu.

După demolarea clădirilor respective, zona va fi igienizată, urmând ca în permietrul respectiv să existe locurile de parcare la care am făcut referire, precum și un spațiu verde.

Citește și: Atletul cugirean, Vasile Hârjoc, campion în Polonia la „European Masters Athletics Championships Indoor 2024”, cu un nou record al României

Recent, alte câteva zeci de locuri de parcare din mai multe zone din municipiu au fost date în folosință, ca urmare a demolării mai multor garaje care erau construite între blocuri și pentru care contractele de concesiune expiraseră.

De asemenea, la finalul anului trecut, au început lucrările de demolare a blocului Turturica. Aici va fi ridicată o parcare supraetajată”, a transmis viceprimarul Emil Popescu.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut