miercuri, noiembrie 29, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateDragoș Zaharia, omul care a adus lumină în rândul pacienților cu scleroză,...

Dragoș Zaharia, omul care a adus lumină în rândul pacienților cu scleroză, a încetat din viață! A fost fondatorul SPEROMAX

Date:

Știri relevante

spot_img

Cu profundă tristețe, Asociația SPEROMAX a anunțat trecerea în neființă a lui Dragoș Zaharia, fondatorul și președintele asociației, la vârsta de doar 43 de ani. Această veste tristă marchează pierderea unui luptător pentru drepturile pacienților cu scleroză și un membru dedicat comunității din județul Alba.

Dragoș Zaharia, președintele și fondatorul Asociației SPEROMAX, s-a stins din viață vineri, pe 20 octombrie 2023, la vârsta de 43 de ani.

Dragoș Zaharia, omul care a adus lumină în rândul pacienților cu scleroză, a încetat din viață!

Vestea tristă a fost comunicată pe pagina oficială de Facebook a asociației pe care Dragoș Zaharia a fondat-o.

“Cu mare regret în suflet, anunțăm trecerea în neființă a președintelui Asociației SM SPEROMAX Alba, Zaharia Dragoș-Gheorghe. În urmă cu mai bine de 16 ani acesta a înființat asociația, cu gândul de a da voce celor ce trec prin situații similare lui, să îi sprijine și să dezvolte noi oportunități pentru aceștia.

A strâns în jurul lui tineri și i-a format astfel încât să poată lăsa o amprentă asupra comunității din județul Alba. Astăzi îi aducem un ultim omagiu și transmitem familiei îndoliate sincere condoleanțe!”, au scris reprezentanții SPEROMAX pe pagina de Facebook.

Citește și: Miriam Bulgaru, eliminată din în turul doi WTA 250 Transylvania Open: “Am fost atât de aproape de cea mai mare victorie din carieră”

Dragoș a fost diagnosticat cu scleroză multiplă la vârsta de 26 de ani și a hotărât să transforme din această provocare, o oportunitate de a-i ajuta pe alții.

Cu o determinare remarcabilă, Dragoș Zaharia nu s-a lăsat învins de această boală cruntă, ci a ales să lupte cu înverșunare pentru drepturile și bunăstarea celor afectați de scleroză.

A fondat SPEROMAX

În urmă cu 16 ani, el a pus bazele Asociației SPEROMAX, cu misiunea de a sprijini pacienții afectați de această afecțiune dificilă și de a crea o comunitate puternică în județul Alba.

Pe parcursul anilor, Dragoș Zaharia a coordonat cu pasiune acțiuni de strângere de fonduri, a organizat evenimente și a dezvoltat programe menite să ofere suport pacienților cu scleroză multiplă. Împreună cu voluntarii asociației, el a pus în aplicare numeroase inițiative pentru a aduce alinare și încurajare persoanelor care se confruntă cu această boală.

Dragoș Zaharia a avut o contribuție semnificativă și în viața comunității din Alba, fiind un susținător activ al voluntariatului și al implicării sociale.

Citește și: Bărbat cercetat penal pentru pornografie infantilă, după ce a șantajat o fetiță de 8 ani pe internet. BCCO Alba i-a “bătut” la ușă

În fața provocărilor pe care le-a întâlnit din cauza sclerozei multiple, Dragoș a rămas un simbol viu al speranței.

Moartea lui lasă un gol profund în inimile celor pe care i-a inspirat și ajutat.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut