luni, martie 4, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateDrujbarii din Munții Apuseni, luați la „bani mărunți” de polițiștii din Alba...

Drujbarii din Munții Apuseni, luați la „bani mărunți” de polițiștii din Alba și Cluj. Au fost descoperite 11 infracțiuni

Date:

Știri relevante

spot_img

Drujbarii din Munții Apuseni, luați la „bani mărunți” de polițiștii din Alba și Cluj. Au fost descoperite 11 infracțiuni.

În perioada 05-06 februarie 2024, Serviciul de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba a organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori, precum și a faptelor ilegale asociate din exploatarea, circulația, depozitarea, prelucrarea primară și comercializarea materialului lemnos.

Drujbarii din Munții Apuseni, luați la „bani mărunți” de polițiștii din Alba și Cluj

La acțiune, alături de polițiști, au participat specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Cluj, lucrători din cadrul ocoalelor silvice și jandarmi.

În cadrul acțiunii, au fost efectuate două controale privind proveniența, depozitarea transportul și valorificarea de material lemnos, au fost verificate 207 autovehicule, au fost aplicate 11 sancțiuni la Legea 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice și 107 la alte acte normative, în valoare totală de 43.390 lei.

Citește și: Un bărbat și o femeie au furat detergenți și produse cosmetice din magazinele din Alba Iulia. S-au ales cu dosare penale

Totodată, a fost confiscată cantitatea de 161 metri cubi de material lemnos, în valoare de 46.731 lei și au fost constatate 11 infracțiuni.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut