luni, iulie 15, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăSportEchipa de Volei U18 a României leagă victoriile la Campionatul European desfășurat...

Echipa de Volei U18 a României leagă victoriile la Campionatul European desfășurat la Blaj! Sportivele au învins Olanda cu 3-1

Date:

Știri relevante

spot_img

Echipa de Volei U18 a României leagă victoriile la Campionatul European desfășurat la Blaj! Sportivele au învins Olanda cu 3-1.

A doua victorie la Europene! Reprezentativa sub 18 ani a României a obținut al doilea succes în grupa I a Campionatului European, de la Blaj. Echipa antrenată de Adrian Radu, Adrian Negrei și Gabriel Enache a învins cu 3-1 naționala Țărilor de Jos.

Echipa de Volei U18 a României leagă victoriile la Campionatul European desfășurat la Blaj! Sportivele au învins Olanda cu 3-1

A fost un meci extrem de spectaculos, cu răsturnări de scor. Am regăsit din nou o echipă a României montată, luptătoare și ambițioasă.

În setul 1, România a revenit de la 2-8, 17-22 și a câștigat setul 26-24. Chiar dacă am pierdut apoi setul 2, cu același scor, româncele au jucat din ce în ce mai bine.

Citește și: Scrisoarea emoționantă lăsată de fotbaliștii români în vestiar, după meciul cu Olanda. UEFA ne-a lăudat: „Oaspeții perfecți”

Fanii din tribune au fost fenomenali. Le-au împins de la spate pe ”tricolore”. Iar la final au sărbătorit împreună victoria.

Au punctat pentru România: Bianca Cucu 16, Daria Cocan 14, Alexia Ruci 12, Sara Buricea 6, Alexandra Coleșnicov 6, Ioana Cricleviț 6, Carla Pârv 4, Maria Știrbu 1, Alesia Balica 1. Au mai jucat: Eva Vizitiu, Eva Marin (libero).

author avatar
Redacția AlbaPress
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut