vineri, mai 17, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăSportEchipa României de Powerlifting, în top la Campionatul European. A obținut locul...

Echipa României de Powerlifting, în top la Campionatul European. A obținut locul III: „Pasiunea poate învinge tradiția”

Date:

Știri relevante

spot_img

România s-a clasat în topul celor mai bune țări din Europa la Campionatul European de Powerlifting desfășurat în perioada 6-11 mai, în Luxemburg.

România obține pentru prima dată în istoria competițiilor continentale de seniori locul trei pe echipe. Sportivii au reușit să aducă acasă 33 de medalii: 2 medalii de aur, 9 medalii de argint și 22 de medalii de bronz.

Echipa României de Powerlifting, în top la Campionatul European

„Campionatul European de Powerlifting din Luxemburg, capitala mondială a acestui sport a arătat lumii că România este o forță greu de neglijat la acest nivel. Aici nu am fost tratați banal ci cu respectul cuvenit și raportat la medaliile câștigate cu efort și strategie chiar și de sportivi din Alba.

Antrenorul, desigur în mod banal, e tot din Alba Iulia. Powerliftingul, pentru România, se înscrie astfel definitiv în rândul sporturilor care au produs marea performanță și care a demonstrat că pasiunea poate învinge tradiția.

Citește și: Protest spontan al angajaților Agenției pentru Protecția Mediului Alba. Ce revendicări au?

Cât va conta? Contează acolo unde oamenii tratează performanța cu seriozitate și nu amestecă un campionat școlar cu un campionat european.

Le mulțumesc tuturor pentru exemplul de credință și determinare. Eu am mulțumirea că am făcut ceea ce trebuie. Restul e istorie și istoria favorizează învingătorii. Noi, din nou, am fost învingători”, a transmis Ovidiu Pănăzan, președintele Federației Române de Powerlifting.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut