luni, martie 4, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăSportEchipele de baschet și de handbal ale Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul”...

Echipele de baschet și de handbal ale Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, calificate în etapa județeană a ONSS

Date:

Știri relevante

spot_img

Echipele de baschet și de handbal ale Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, calificate în etapa județeană a ONSS.

Echipele de baschet și de handbal ale Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” se pregătesc pentru jocurile din etapa județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar.

Echipele de baschet și de handbal ale Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, calificate în etapa județeană a ONSS

Baschetbaliștii, antrenați de profesorul Valentin Urian, acced în fiecare an în faza județeană a întrecerii sportive școlare, având rezultate foarte bune în fața echipelor cu experiență în competițiile de profil.

Echipa de baschet, formată din elevii sergent Gabriel Băldean, Gabriel Coman, Eduard Roman, elevii caporal Vlad Ogășan, Andrei Huțu, Octavian Zală, elevii fruntaș Chris Popa-Deian, Albert Vaschi și elevii Teodor Căta și Dominic Teodorescu, va disputa partidele din etapa județeană pe 17 februarie.

Citește și: Echipa de volei a Colegiului Militar din Alba Iulia, calificată la etapa județeană a ONSS. A bătut HCC-ul

La handbal, băieții pregătiți de antrenorul Dorin Oltean, sunt prezenți în fiecare an în competiția județeană, reușind să obțină rezultate frumoase în fața unor sportivi de performanță.

Pentru lotul format din elevul sergent Viorel Zeic, elevii caporal Răzvan Mazere, Horia Carțiș, Andrei Domșa, Dragoș Nueleanu, Daniel Nemethi, David Pupeză, Denis Șimonca, elevii fruntaș Dimitrie Salvan-Ancău, Bogdan Cososchi, Laurențiu Stețco, Alexandru Pop, Marius Tudor și elevii Vladimir Darie, Matei Drîmbăreanu, Luca Ananie, Luca Paul-Poh și Filip Simionca, meciurile din etapa județeană sunt programate pe 15 februarie.

Citește și: Elevii militari au câștigat din nou titlul de campioană județeană la fotbal! S-au calificat în etapa zonală a ONSS

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut