luni, iulie 15, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăEducațieEduard Pițu, performanțe de excepție la Olimpiadele Naționale! Elevul Școlii Gimnaziale „Avram...

Eduard Pițu, performanțe de excepție la Olimpiadele Naționale! Elevul Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” din Alba Iulia a luat medalie de aur la matematică

Date:

Știri relevante

spot_img

Eduard Pițu, performanțe de excepție la Olimpiadele Naționale! Elevul Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” din Alba Iulia a luat medalie de aur la matematică.

Eduard Pițu, elev în clasa a VIII-a C, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia a obținut, pentru al treilea an consecutiv, rezultate excepționale, atât la faza națională a Olimpiadei de matematică, cât și la Olimpiada de fizică, reușind să urce din nou pe podium alături de cei mai buni elevi din țară.

Eduard Pițu, performanțe de excepție la Olimpiadele Naționale!

La etapa națională a Olimpiadei de matematică  care s-a desfășurat la Huși, Edi a obținut mențiune și medalia de aur, sub îndrumarea doamnei profesoare Mihaela Urcan, care l-a încurajat și l-a susținut pe tot parcursul pregătirii pentru drumul spre excelență.

Această performanță notabilă vine să completeze rezultatele remarcabile obținute la etapele naționale la care a participat și în clasa a VI-a și  a VII-a, unde  a obținut medalie de argint și apoi locul I.

Citește și: Gimnastele de la Clubul Sportiv „Alexandra Pavel” din Alba Iulia, în top la o competiție internațională: Au obținut medalii de aur și argint

Tot efortul depus în acești ani, seriozitatea și perseverența de care a dat dovadă i-au adus lui Eduard performanțe extraordinare și motivația de se pregăti pentru lotul Olimpiadei internaționale de matematică.

Edi este primul și singurul elev din județ care a reușit să obțină punctajul maxim la Olimpiada Națională de Matematică din 2023, reprezentând cu cinste atât Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, cât și județul Alba la această competiție dificilă.

Și la etapa națională a Olimpiadei de fizică, care s-a desfășurat recent la Brașov, Edi a reușit să obțină medalia de argint, rezultat care confirmă totodată pasiunea și dăruirea lui Edi pentru științele exacte.

Această performanță se datorează muncii depuse, dar mai ales pasiunii pentru această disciplină, care a fost descoperită și dezvoltată de către doamna profesoară Maria Atanasiu.

Perseverența lui a fost răsplătită cu numeroase premii și distincții, reușind să dobândească un palmares impresionant și în anii anteriori- mențiune și medalii de argint obținute în clasele a VI-a și a VII-a.

Citește și: 7,2 milioane de cozonaci vor mânca românii de Paște. Prețuri mai mici cu 10% în acest an

Toate rezultatele sale reprezintă o confirmare a faptului că excelența în pregătire  poate fi atinsă prin foarte multă muncă, pasiune, dedicare și determinare.

De asemenea, Eduard se remarcă și prin rezultatele deosebite obținute la clasă, fiind un real exemplu de seriozitate, ambiție și perseverență, iar dascălii și elevii Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” sunt mândri de performanțele obținute de acest elev de excepție.

author avatar
Redacția AlbaPress
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut