luni, iulie 15, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăOrașul tăuBlajElevii de la Liceul „I.M.Clain” din Blaj au dat „bătălia” argumentelor la...

Elevii de la Liceul „I.M.Clain” din Blaj au dat „bătălia” argumentelor la Olimpiada Națională de Dezbatere și Gândire Critică. Au câștigat două meciuri

Date:

Știri relevante

spot_img

Elevii de la Colegiul Național „I.M.Clain” din Blaj au dat „bătălia” argumentelor la Olimpiada Națională de Dezbatere și Gândire Critică. Au câștigat două meciuri.

Echipa blăjenilor care a reprezentat județul Alba la Olimpiada Națională de Argumentare, Dezbatere și Gândire Critică a reușit să câștige două meciuri, dar și foarte multă experiență.

Elevii de la Liceul „I.M.Clain” din Blaj au dat „bătălia” argumentelor la Olimpiada Națională de Dezbatere și Gândire Critică

Prima prezenţă a unei echipe de dezbateri a Colegiului Naţional „I.M.Clain” la faza naţională a Olimpiadei de argumentare, dezbatere şi gândire critică „Tinerii dezbat” a fost posibilă datorită unei echipe entuziaste şi creative:

Citește și: Elevii Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” din Alba Iulia au câștigat locul I la Etapa Județeană a Concursului „Democrație și Toleranță”

Vorbitor 1 – Alina Morar (X A), Vorbitor 2 – Anda Melente (X A), Vorbitor 3 – Emanuel Todea (X A), Coordonator – prof. Codruța Fleșer.

Ei au fost, timp de o săptămână, echipa TDD 18, reprezentând judeţul Alba la secţiunea „Debutanţi”.

S-au întors de la faza naţională cu două meciuri câştigate – unul pe moţiune anterior pregătită şi unul pe moţiune improptu, cu un plus semnificativ de experienţă în debate, acumulat în urma meciurilor jucate, a meciurilor publice la care au asistat, în urma interacţiunii cu ceilalţi debateri de vârsta lor şi, mai ales, cu specialiştii ce i-au arbitrat, oferindu-le feedback.

Citește și: Metoda prin care facturile românilor pot scădea cu cel puțin 30%: „E o idee foarte bună”

„Îi felicităm pentru parcursul lor ambiţios şi le urăm succes în tot ceea ce fac”, au transmis reprezentanții instituției de învățământ.

author avatar
Redacția AlbaPress
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut