joi, iunie 13, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăEducațieElevii Liceului Militar din Alba Iulia au excelat la Concursul de traduceri...

Elevii Liceului Militar din Alba Iulia au excelat la Concursul de traduceri literare și de specialitate. Au obținut locul I și locul III

Date:

Știri relevante

spot_img

Elevii Liceului Militar din Alba Iulia au excelat la Concursul de traduceri literare și de specialitate. Au obținut locul I și locul III.

Elevii colegiului militar și-au pus în valoare cunoștințele de limba engleză la Concursul de traduceri literare și de specialitate pentru elevi și studenți – ediția a XIII-a. Concursul s-a desfășurat pe două secțiuni: traduceri literare și de specialitate, la acesta participând elevi și studenți de la instituții de învățământ din toată țara.

Elevii Liceului Militar din Alba Iulia au excelat la Concursul de traduceri literare și de specialitate

Elevul sergent Vlad Ogășan, clasa a XI-a a obținut Premiul I la secțiunea traduceri literare, fiind notat cu nota maximă 10, urmat la doar câteva sutimi de eleva caporal Felicia Pungă (clasa a X-a) și eleva fruntaș Laura Dreghiciu (clasa a X-a), care au obținut Premiul III.

La secțiunea traduceri specializate, elevul sergent Brian Andrea (clasa a XI-a ) a reușit să obțină Premiul III.

Citește și: Transilvania, în topul destinațiilor de vacanță recomandate de americani în 2024: „Luați-vă gândul de la Dracula”

Elevii sunt pregătiți de doamnele profesoare Alina Chiorean și Ioana Lupșa.

Concursul a fost organizat de Departamentul de litere al Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia în colaborare cu Ministerul Educației, Inspectoratul Școlar Județean Alba, Consiliul Judeţean Alba, Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, British Council, Cluj-Napoca și Institut français, Cluj-Napoca

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut