joi, iunie 13, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateElevii militari din Alba Iulia au transformat 100 de pet-uri în fapte...

Elevii militari din Alba Iulia au transformat 100 de pet-uri în fapte bune. Le-au depus la Roboțelul Binelui, un punct de colectare al Crucii Roșii Române Filiala Alba

Date:

Știri relevante

spot_img

Elevii militari din Alba Iulia au transformat 100 de pet-uri în fapte bune. Le-au depus la Roboțelul Binelui, un punct de colectare și reciclare a deșeurilor din plastic, proiect al Crucii Roșii Române Filiala Alba.

Elevii claselor a X-a A și E au desfășurat o activitate de reciclare a ambalajelor din plastic, în cadrul programului „Săptămâna verde”, program care se desfășoară în colegiul militar în perioada 15 – 19 aprilie.

Elevii militari din Alba Iulia au transformat 100 de pet-uri în fapte bune

Elevii au strâns peste 100 de pet-uri și împreună cu doamna profesoară de limba engleză Ioana Lupșa, le-au depus la Roboțelul Binelui, un punct de colectare și reciclare a deșeurilor din plastic ce face parte dintr-un proiect al Crucii Roșii Române Filiala Alba.

Proiectul presupune transformarea ambalajelor din plastic, sticlă și aluminiu, în fapte bune. Fiecare ambalaj înseamnă 1 euro donat Crucii Roșii Române Filiala Alba, donații care vor fi folosite apoi pentru susținerea unor proiecte umanitare, educaționale sau medicale, potrivit inițiatorilor acestui proiect.

Citește și: Elevii de la Liceul Militar din Alba Iulia au curățat malurile râului Ampoi: „Am realizat cât de importantă este natura pentru noi”

„Activitatea a avut ca scop conștientizarea și sensibilizarea elevilor cu privire la posibilitatea de a recicla pet-uri la Roboțelul Binelui, donând astfel Crucii Roșii Române Filiala Alba, bani pentru programele de binefacere ale filialei.

Activitatea lor a avut un dublu impact, atât reciclarea sticlelor de plastic cât și implicarea elevilor în programe sociale pentru persoanele vulnerabile. Un exemplu demn de urmat!”, a spus doamna profesoară Ioana Lupșa.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut