miercuri, februarie 21, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăEducațieElevii, nevoiți să meargă pe jos la școală în 19 județe. Li...

Elevii, nevoiți să meargă pe jos la școală în 19 județe. Li se taie transportul gratuit

Date:

Știri relevante

spot_img

Elevii din 19 județe care fac naveta vor plăti de luni, 8 ianuarie din banii lor transportul.

Elevii din 19 județe din România vor rămâne fără transport gratuit. Conducerea Federaţiei Operatorilor Români de Transport a făcut anunțul.

Elevii, nevoiți să meargă pe jos la școală în 19 județe. Li se taie transportul gratuit

Conducerea Federaţiei Operatorilor Români de Transport a anunţat astăzi că începând de luni, 8 ianuarie, elevii din 19 judeţe din România rămân fără transport gratuit și că trebuie să achite contravaloarea abonamentelor din propriul buzunar.

Citește și: Accident grav la Câmpeni: Un autoturism s-a răsturant într-o prăpastie. Doi bărbați au fost răniți

Totul vine în urma unei hotărâri de Guvern despre care spune că ”bulversează total situaţia” care este deja haotică referitoare la acordarea facilităţilor de călătorie a elevilor ce nu pot fi şcolarizaţi în localitatea de domiciliu.

“Începând cu data de 08.01.2024, elevii din 19 judeţe rămân fără transport gratuit, ca urmare a emiterii unei noi Hotarâri de Guvern ce ar fi trebuit să rezolve lacunele legislative anterioare şi să clarifice o serie de aspecte legate de efectuarea plăților către operatorii de transport.

Citește și: Ioan Barna, unul dintre ultimii veterani de război din Alba, a trecut în neființă. Condus pe ultimul drum cu onoruri militare

Astfel, HG nr. 1337/2023 privind modificarea şi completarea HG nr. 810/2023, vine să bulverseze total situaţia deja haotică referitoare la acordarea facilităţilor de călătorie, elevilor ce nu pot fi şcolarizaţi în localitatea de domiciliu”, se arată în comunicatul FORT, potrivit edupedu.ro.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut