vineri, iulie 19, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăEducațieElisa Jeler, eleva Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” din Alba Iulia care s-a...

Elisa Jeler, eleva Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” din Alba Iulia care s-a calificat la faza națională a Olimpiadei de religie, cultul baptist

Date:

Știri relevante

spot_img

Elisa Jeler, eleva Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” din Alba Iulia care s-a calificat la faza națională a Olimpiadei de religie, cultul baptist.

Acest rezultat remarcabil a fost obținut datorită interesului deosebit pentru religie, dar și datorită profesoarei Simona Florea, care s-a implicat în pregătirea pentru etapa județeană, au transmis reprezentanții instituției de învățământ.

Elisa Jeler, eleva Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” din Alba Iulia care s-a calificat la faza națională a Olimpiadei de religie, cultul baptist

”Elisa este un real exemplu de ambiție, voință și seriozitate, iar dincolo de motivația pentru performanță se dezvăluie o fată sensibilă, matură, preocupată de latura spirituală și de cunoașterea lui Dumnezeu.

Pasiunea pentru religie îmbinată cu pregătirea temeinică au ajutat-o pe eleva Elisa Jeler să obțină această performanță remarcabilă și să se califice la faza națională.

Citește și: România, vicecampioană mondială la scrimă masculin juniori! Sportivii au câștigat medalia de argint la Mondiale

Rezultatul ei reprezintă un motiv de mândrie pentru dascălii și elevii Școlii Gimnaziale „Avram Iancu”, acesta adăugându-se în palmaresul generos de premii și distincții obținute în acest an școlar” au precizat reprezentanții Școlii ”Avram Iancu” din Alba Iulia.

author avatar
Redacția AlbaPress
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut