joi, aprilie 25, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăCulturăTimp liber - Evenimente„English 4 Kids – Clubul de engleză” din nou la Biblioteca Județeană...

„English 4 Kids – Clubul de engleză” din nou la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Date:

Știri relevante

spot_img

Luni, 26 februarie 2024, La Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba reîncepe proiectul 3.10 English 4 Kids – Clubul de engleză.

Proiectul se desfășoară sub forma unui club de limbă și civilizație engleză pentru copii și implică învățarea limbii engleze prin joc, joacă în limba engleză, lectură din cărți în limba engleză, ateliere creative în limba engleză și  elemente artistice care sprijină învățarea activă.

„English 4 Kids – Clubul de engleză” din nou la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Clubul de limbă și civilizație engleză pentru copii se va desfășura și în acest an în fiecare lună și de fiecare dată va fi abordată altă temă.

Tema abordată de această dată este „Welcome to my house”, iar gazda activității este, ca de obicei, doamna profesoară Diana Mortură.

„English 4 Kids – Clubul de engleză” este un proiect organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba și are ca bază de plecare cartea de limbă engleză din colecțiile bibliotecii și Fondul special – Raftul American.

Citește și: Echipa de baschet băieți a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” s-a calificat la etapa zonală a ONSS: „Munca, unul dintre atuurile noastre”

Cărțile vor fi prezentate de bibliotecara Ana-Maria Pienar, coordonatoarea proiectului.

Copiii care vor să împrumute acasă cărțile prezentate sunt așteptați de luni până vineri, între orele 9:00-17:00, la secția pentru copii a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

Reamintim celor interesați că înscrierea la bibliotecă este gratuită. Informații suplimentare și programarea pentru împrumutul sau rezervarea de carte se poate face și telefonic la numărul 0258811443, interior 15 sau pe adresa de e-mail: bjasectiacopii@yahoo.com.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut