vineri, mai 17, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateExerciții de amploare ale parașutiștilor NATO în Ardeal: „Vom fi capabili să...

Exerciții de amploare ale parașutiștilor NATO în Ardeal: „Vom fi capabili să acționăm”

Date:

Știri relevante

spot_img

Parașutiștii NATO se antrenează în toată Europa! Cel mai mare exercițiu NATO desfășurat la noi în țară a continuat marți la Baza Aeriană 71 de la Câmpia Turzii.

13.000 de soldați din 17 țări participă la exercițiul Swift Response 24, care se desfășoară pe întreg teritoriul Europei.

Exerciții de amploare ale parașutiștilor NATO în Ardeal

În România aproximativ 1.400 de parașutiști din Franța, Germania, România, Spania, Statele Unite ale Americii și Țările de Jos au executat desantarea în zona Aerodromului din Câmpia Turzii.

Exercițiul Swift Response face parte din Steadfast Defender24, cel mai mare exercițiu militar al NATO, la care participă aproximativ 90.000 de soldați din toate cele 32 de țări NATO.

Citește și: Zbutea Carina, rezultat de excepție la Olimpiada Națională de Religie. Eleva Seminarului Teologic din Alba Iulia a obținut nota 9.50

Pe teritoriul României momentul principal a fost parașutarea rapidă a unei forțe multinaționale interoperabilă credibilă pentru a interveni imediat și eficient într-o situație de criză.

GL. BG. Andreas Steinhaus, brigada aeriană germană: „Îi putem spune oricărui adversar: „Hei, oriunde ai încerca să ne ataci, vom ajunge acolo rapid și vom fi capabili să acționăm.”

Astfel militarii s-au antrenat pentru a se putea reloca oriunde, oricând în cel mai scurt timp.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut