miercuri, octombrie 4, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăOrașul tăuBlajFestivalul de Muzică Folk “Ziua de Mâine” de la Blaj, sold out...

Festivalul de Muzică Folk “Ziua de Mâine” de la Blaj, sold out în timp record: Biletele, epuizate în doar 3 zile

Date:

Știri relevante

spot_img

Festivalul Național de Muzică Folk “Ziua de Mâine” va marca o ediție de excepție în acest an. Desfășurat în incinta Palatului Cultural din Blaj, evenimentul a atras un număr record de participanți și a fost sold out în doar trei zile.

Festivalul de Muzică Folk “Ziua de Mâine” de la Blaj, sold out în timp record

”Festivalul de Muzică Folk “Ziua de Mâine”-SOLD OUT în doar 3 zile de promovare!

Festivalul de Muzică Folk “Ziua de Mâine”, unul dintre cele mai importante festivaluri de muzică folk din România, în doar 3 zile de la comunicarea publică a programului detaliat, a reușit să ocupe toate locurile din sală pentru ambele zile de festival. Mulțumim pe această cale publicului minunat care ne este alături în proiectele implementate!

Citește și: Amenzi de 15.000 de lei și zeci de avertismente date de inspectorii ITM Alba. Ce nereguli au descoperit la firmele din județ

Festivalul revine în zilele de 23 și 24 septembrie 2023, într-un format deosebit de frumos și într-o locație premiată cu premiul ,,Europa Nostra” al Comisiei Europene (cea mai importantă distincție acordată în domeniul patrimoniului, obținută în urma lucrărilor de reconstrucție realizate de Consiliul Județean Alba și Primăria Municipiului Blaj), cel mai important edificiu cultural din județul Alba: Palatul Cultural din Blaj.

Astfel, începând din acest an, „Ziua de Mâine” devine un festival itinerant, care are atât scopul de a promova muzica folk, cât și de a asigura accesul la cultură unui public cât mai mare din județul Alba, în locații deosebite.

În serile de 23 și 24 septembrie 2023, de la ora 18:00, la Palatul Cultural din Blaj, publicul va avea ocazia să se întâlnească cu cei mai iubiți artiști folk din România: Mircea Vintilă, Emeric Emre, Cristian Buică, Puiu Ivanițchi, Vasile Șeicaru, Ducu Bertzi, Dinu Olărașu, ,“Poesis” și Marius Bațu, Ada Milea și Ștefan Mura, Vali Șerban.

Citește și: UM Cugir alocă peste 1,4 milioane de euro pentru extinderea producției de muniție NATO. Care vor fi noile achiziții

În foaierul Palatului Cultural din Blaj, show-ul de caricatură ”Râsul în Grup ” și extraordinara expoziție tematică de caricatură semnată Costel Pătrășcan și intitulată ” La Folk Automat” vor aduce garantat, tuturor, zâmbetul pe buze și vor pregăti publicul de concert. În cadrul ediției din acest an, suntem onorați să găzduim și lansarea albumului ” VIU” realizat cu măiestrie de Dinu Olărașu.”, au transmis reprezentanții Centrului de cultură ”Augustin Bena” pe pagina de Facebook.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut