vineri, mai 17, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateFlorin Piersic a ieşit de la Terapie Intensivă. Cum se simte și...

Florin Piersic a ieşit de la Terapie Intensivă. Cum se simte și care este starea de sănătate a actorului

Date:

Știri relevante

spot_img

Actorul a fost mutat de la Terapie Intensivă într-un salon normal, iar evoluţia sa este una bună.

Cadrele medicale sunt tot mai optimiste în ceea ce priveşte starea de sănătate a lui Florin Piersic, mai ales după vizita din această dimineaţă. Tocmai de aceea au şi luat decizia să-l transfere de la secţia de Terapie Intensivă într-un salon din Compartimentul Septic al spitalului, astfel că poate acum să facă şi recuperare.

Florin Piersic a ieşit de la Terapie Intensivă. Cum se simte și care este starea de sănătate a actorului

Medicii de la Spitalul Foişor au anunţat printr-un comunicat de presă că actorul a făcut deja primii paşi, însă cu ajutorul unui cadru. Ulterior, va avea nevoie şi de cârje.

Va face, de asemenea, şedinţe de kinetoterapie, astfel încât, în câteva săptămâni, maestrul să se poată deplasa singur, fără ajutorul cadrului sau a cârjelor şi, evident, să revină şi pe scenă, aşa cum îşi doresc admiratorii săi.

“Vă comunicăm faptul că, astăzi, domnul Florin Piersic a fost mutat din secția ATI într-un salon din Compartimentul Septic al spitalului nostru. Evoluția pacientului este bună, a început mobilizarea cu cadrul de mers pe distanțe scurte”, a transmis managerul interimar al Spitalului Foişor, As. Univ. Dr. Dragosloveanu Şerban.

Citește și: Luca Darius, elevul de la Seminarul Teologic din Alba Iulia care a obținut premiul I la Olimpiada „Meșteșuguri artistice tradiționale”. A brodat o cămașă cu cuipag

Pe de altă parte, medicii de la Institutul Matei Balş, acolo unde a fost iniţial tratat şi internat Florin Piersic ţin în permanenţă legătura cu cadrele medicale de la Spitalul Foişor.

Sunt informaţii pe surse potrivit cărora medicii de la Institutul Matei Balş ar urma să vină din nou mâine la Spitalul Foişor pentru a-l vizita pe Florin Piersic ca să vadă cum se simte, iar în acest moment nu se ia în calcul transferul la Institutul Mai Balş, în condiţiile în care are nevoie de recuperare fizică, iar la Spitalul Foişor poate să primeasc[ toate îngrijirile necesare.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut