vineri, iulie 19, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateFlorin și Cosmin, polițiștii eroi din Alba care au salvat un bărbat...

Florin și Cosmin, polițiștii eroi din Alba care au salvat un bărbat de la moarte. Un vârstnic era dat dispărut, dar el era încarcerat în mașină, într-o râpă

Date:

Știri relevante

spot_img

Florin și Cosmin, polițiștii eroi din Alba care au salvat un bărbat de la moarte. Un vârstnic era dat dispărut, dar el era încarcerat în mașină, într-o râpă.

Florin și Cosmin sunt cei doi polițiști care au reușit, ieri, să facă diferența între viață și moarte.

Florin și Cosmin, polițiștii eroi din Alba care au salvat un bărbat de la moarte. Un vârstnic era dat dispărut, dar el era încarcerat în mașină, într-o râpă

În dimineața zilei de 13 iunie, o familie din Câlnic, județul Alba, a sesizat, prin 112, faptul că, în dimineața zilei precedente, seniorul familiei, în vârstă de 70 de ani, a plecat de acasă cu autoturismul său, cu gândul de a ajunge la Alba Iulia.

Acesta nu a mai răspuns la telefon, iar toate demersurile făcute de familie, pentru găsirea lui, au rămas fără succes.

Citește și: Spitalul din Alba Iulia a achiziționat un aparat ultraperformant care elimină pietrele la rinichi fără operație: „Pacienții sunt externați a doua zi”

La prima vedere părea o plecare voluntară, cu atât mai mult cu cât bărbatul avea, în localitățile învecinate, cunoștințe pe care obișnuia să le viziteze.

Șeful Secției 7 Poliție Rurală Sebeș, subcomisarul de poliție Dobre Florin, și-a mobilizat colegii și au căutat peste tot.

Singurul indiciu pe care l-a avut a fost faptul că autoturismul bărbatului a ieșit, în dimineața zilei de 12 iunie, din Sebeș, îndreptându-se spre Câlnic.

Chiar dacă programul de lucru se terminase, polițistul a revenit la birou și împreună cu agent principal de poliție Vesa Cosmin, din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Sebeș, au luat ”la pas” traseul dintre Sebeș și Câlnic, în căutarea unui indiciu, iar acesta a apărut în dreptul localității Răhău.

Citește și: O șefă de promoție a unui liceu din România a criticat dur sistemul de învățământ: „Ce m-a învățat școala? Să mint, să-mi șterg cu buretele personalitatea”

Scoarța unui copac subțire era lovită. Vegetația era deasă și înaltă dar, treptat, au apărut și alte indicii că acolo a avut loc un accident.

În cele din urmă cei doi polițiști au ajuns la autoturismul răsturnat în râpa, adâncă de aproximativ 50 de metri.

Au cerut ajutorul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, iar bărbatul a fost scos din autoturism, în viață, conștient și a fost transportat la spital.

author avatar
Redacția AlbaPress
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut