miercuri, februarie 21, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăEducațieFOTO A fost inaugurată noua creșă din cartierul Partoș. Cum arată și...

FOTO A fost inaugurată noua creșă din cartierul Partoș. Cum arată și de ce facilități vor dispune cei mici

Date:

Știri relevante

spot_img

O nouă creșă a fost inaugurată în urmă cu câteva zile la Alba Iulia, în cartierul Partoș. Capacitatea acesteia este de 35 de locuri, toate fiind deja ocupate în urma înscrierilor din luna octombrie.

A fost inaugurată o nouă creșă la Alba Iulia, în cartierul Partoș.

Aceasta are o capacitate de 35 de locuri și dispune de facilități moderne, inclusiv un spațiu de joacă exterior nou, adaptat copiilor.

A fost inaugurată noua creșă din cartierul Partoș

“Am inaugurat astăzi noua creșă a municipiului Alba Iulia, situată în cartierul Partoș, pe strada Liliacului nr. 8, eveniment care a început cu slujba de sfințire, oficiată de părintele protopop Teofil Slevaș și preotul paroh Teodor Nicoară.

Creșa are o capacitate de 35 de locuri, care au fost deja ocupate în urma etapei de înscriere ce s-a derulat în luna octombrie. Vom avea o grupă mijlocie, pentru copii de 1-2 ani și o grupă mare, pentru copiii de 2-3 ani.

Citește și: FOTO Cum ar arăta Moș Crăciun dacă ar fi originar din Alba? A fost creat cu ajutorul inteligenței artificiale

Micuții vor începe să vină din 3 ianuarie 2024, acomodarea lor urmând a se realiza treptat. În mod sigur vom extinde capacitatea existentă și vom da și altor familii posibilitatea de a-și înscrie copiii aici, pentru că legislația permite suplimentarea numărului de locuri.

Construirea unor noi creșe în Alba Iulia era și este extrem de necesară. Din noiembrie 2021, de când au fost aprobați indicatorii tehnico-economici pentru transformarea fostei Școli Generale nr. 4 în creșă, extinderea pe verticală și orizontală a construcției existente și amenajarea propriu-zisă a viitoarei Creșe Partoș, am urmărit acest proiect zi de zi și m-am asigurat că importantul obiectiv de investiții, cu o valoare totală de peste 3,5 milioane lei, va fi dus la bun sfârșit.

Avem în acest moment o creșă modernă, eficientă din punct de vedere energetic, complet dotată și utilată, cu un spațiu de joacă exterior nou și, mai ales, cu un personal calificat, care îi va înconjura pe copii cu multă afecțiune. Motto-ul creșei – ”Copii fericiți, părinți liniștiți” – înseamnă de fapt normalitatea pe care o construim prin implicarea noastră, a comunității.

Citește și: Cum va fi vremea de Anul Nou și la început de 2024? Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

Le mulțumesc tuturor celor care au contribuit la reușita de azi, pentru că doar împreună putem face din Alba Iulia un loc mai bun.

Prezența la eveniment a președintelui Consiliului Județean, Ion Dumitrel, a deputatului Florin Roman și a prefectului Nicolae Albu, alături de colegii mei din primărie, arată că municipiul nostru are susținerea și forța necesară pentru a dezvolta noi obiective de investiții.”, a declarat primarul Gabriel Pleșa pe pagina de Facebook.

Noua creșă dispune de facilități moderne, inclusiv un spațiu de joacă exterior pentru cei mici – Foto: Facebook/Gabriel Pleșa
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut