luni, iulie 15, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăSportFOTO Albaiulianca Dehelean-Mih Mihaela, locul I la Campionatul Național de Culturism și...

FOTO Albaiulianca Dehelean-Mih Mihaela, locul I la Campionatul Național de Culturism și Fitness: „Medaliile curg, precum lacrimile mele de bucurie”

Date:

Știri relevante

spot_img

Școala albaiuliană de culturism s-a remarcat din nou. Albaiulianca Dehelean-Mih Mihaela a ocupat locul I la Campionatul Național de Culturism și Fitness.

Săptămâna trecută, la Campionatul Național de Culturism și Fitness organizat la Cluj-Napoca, sportiva Dehelean-Mih Mihaela și-a apărat titlul de campioană națională, reușind să ocupe și în acest an locul 1.

Albaiulianca Dehelean-Mih Mihaela, locul I la Campionatul Național de Culturism și Fitness

Sportiva a transmis mai multe mesaje pe pagina sa de Facebook și a declarat că a parcurs un drum lung, dar „medaliile curg, precum lacrimile mele de bucurie”.

„Apărarea titlului de campion național este din multe puncte de vedere mai grea decât câștigarea primului titlu. Nivelul de presiune asupra ta este mai mare, nu mai reprezinți o surpriză, nu mai ai avantajul anonimului, toți vor să te învingă.

Citește și: Tinerii liceeni de la CN „Horea, Cloșca și Crișan” Alba Iulia au fost studenți pentru o oră la UAB. S-au întâlnit cu cadre didactice și studenți

Medaliile curg, precum lacrimile mele de bucurie! Am parcurs un drum destul de lung spre vârful muntelui, cu o destinaţie greu accesibilă, cu un vis ce părea imposibil de realizat. Dar priveliştea e mirifică.

Multe serpentine i-au dat corpului meu adrenalina de care avea atâta nevoie. Și mi-a plăcut enorm. Aici la înălţime simt că lumea e a mea și m-am hotărât să iau cu mine pentru totdeauna acest sentiment.

Tot ce am realizat anul acesta are la bază convingerea că disciplina de fier e greu de învins, că disponibilitatea de a depăși ce pare de netrecut e doar jumătate din drum. Restul e perseverență, știință și convingerea că la nivelul acesta de performanță nu există adversar mai mare decât propria persoană.

Citește și: Regal voleibalistic cu naționala României, în Alba Blaj Arena! Blajul va găzdui turneul CEV Volleyball European Golden League 2024

Am învins pentru că am gestionat cu succes limitările fizice, îndoiala celor care spun că nu se poate dar și dragostea necondiționată a familiei mele. Bucuria o împart cu antrenorul meu Călin Brehaita și cu toți cei care merg pe același drum cu mine, tăcând, sperând, luptând cu greutatea fiecărei zile de antrenament.

Titlul are forma unei cupe de campion, dar și trăirea unei rugăciuni care schimbă discret destine și vieți deopotrivă și despre care o să povestim cu altă ocazie. Am reușit într-un mod care arată tuturor că se poate dacă ești dispus să plătești prețul de a fi cel mai bun. Mulțumesc tuturor! Ne vedem în sala de sport”, a transmis sportiva.

Albaiulianca Dehelean Mih Mihaela locul I la Campionatul Național de Culturism și Fitness Foto Facebook Dehelean Mih Mihaela
author avatar
Redacția AlbaPress
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut