sâmbătă, decembrie 9, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăSportFOTO Albaiulianca Teodora Pleșa, campioană în Japonia! A obținut locul I la...

FOTO Albaiulianca Teodora Pleșa, campioană în Japonia! A obținut locul I la competiția Mas Oyama Memorial Cup 2023

Date:

Știri relevante

spot_img

Albaiulianca Teodora Pleșa, absolventă a Școlii “Avram Iancu” din municipiu, se bucură de un succes remarcabil în Japonia. La competiția Mas Oyama Memorial Cup 2023, Teodora a obținut locul I la kata avansați.

Triumf strălucitor în Japonia pentru albaiulianca Teodora Pleșa. Tânăra a obținut Locul I la Mas Oyama Memorial Cup 2023.

Albaiulianca Teodora Pleșa, campioană în Japonia!

“Ne bucurăm mult de fiecare dată când sosesc vești despre elevii sau absolvenții noștri și reușitele lor.

Astăzi dorim să transmitem felicitări Teodorei Pleșa – absolventă a școlii noastre – care zilele acestea se află în Sapporo, Japonia, unde a obținut un important și bine meritat loc I la kata avansați în cadrul competiției Mas Oyama Memorial Cup 2023. Teodora ne-a mai demonstrat încă o dată că determinarea, disciplina și antrenamentul susținut aduc rezultate excepționale.

Citește și: Învățătoarea care a jucat banii din fondul clasei la păcănele a revenit la catedră cu salariile plătite retroactiv. Ce a declarat instanța

Felicitări, Teo! Suntem mândri de tine! Felicitări și antrenorilor și părinților tăi pentru îndrumare și susținere!”, au transmis reprezentanții Școlii “Avram Iancu” din Alba Iulia pe pagina de Facebook.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut