joi, iunie 13, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateFOTO Albaiulienii Tudor Adrian Pop și Adriana Breaz, pe podium la Raliul...

FOTO Albaiulienii Tudor Adrian Pop și Adriana Breaz, pe podium la Raliul Clujului. Pe ce loc s-au clasat

Date:

Știri relevante

spot_img

Pilotul Tudor Pop și copilotul Adriana Breaz au obținut locul 3 în clasa RC5 și tot locul 3 în Cupa Clio Rally 5 Challenge la Raliul Clujului. Acesta a fost primul raliu în care cei doi albaiulieni au concurat împreună.

Pilotul Tudor Adrian Pop alături de copilotul său, albaiulianca Adriana Breaz, au obținut locul 3 al clasei RC5 și locul 3 în Cupa Clio Rally 5 Challenge la Raliul Clujului.

Albaiulienii Tudor Adrian Pop și Adriana Breaz, pe podium la Raliul Clujului

“Pentru mine personal, Raliul Clujului a însemnat o provocare din mai multe puncte de vedere. Spun asta pentru că anul trecut am fost nevoit să abandonez din motive tehnice. Anul acesta, fiind și o ediție aniversară a raliului, mi-am dorit foarte mult să ajungem la finish și nu oricum, ci cu podium. Împreună cu Adriana, am încercat să ne facem temele cât mai bine. Nu a fost un raliu ușor, dar chiar dacă a fost prima noastră experiență, ca și echipaj, am făcut față tuturor obstacolelor. Ne simțim bine împreună și ne dorim să muncim mai mult pentru ca în viitor să fim mult mai performanți!” a declarat Pop Tudor Adrian, potrivit CSM Unirea Alba Iulia.

Citește și: Controale împotriva tăierilor ilegale de arbori: Amenzi de peste 19.000 lei și lemn confiscat de polițiștii din Alba

Adriana Breaz, debutanta în lumea motorsportului, a demonstrat o performanță notabilă la Raliul Clujului.

“Best experience ever! Este greu de exprimat în cuvinte, însă pot spune că tot ceea ce am simțit este la superlativ. Totul se întâmplă cu rapiditate, emoțiile vin în cascadă, nu ai timp să reflectezi asupra lor și nu rămâne decât să le trăiești așa cum sunt, pozitive sau negative. Suntem la început de drum, mai avem multe de învățat și de corectat, însă sunt mulțumită de felul în care funcționăm ca echipaj. A fost greu, dar frumos!”, a precizat copilotul potrivit sursei citate.

”Un nou început cum nu se putea mai bine”

La cât mai multe victorii! Primul nostru raliu, prima victorie de probă specială la debutanti, primele podiumuri. Un nou început cum nu se putea mai bine. Așadar, ne întoarcem de la Cluj cu locul 3 al clasei RC5 și cu locul 3 în Cupa Clio Rally 5 Challenge.”,a scris pilotul Tudor Adrian Pop pe pagina de Facebook.

Cei doi s-au clasat pe locul 3 al clasei RC5 și locul 3 în Cupa Clio Rally 5 Challenge – Foto: Facebook/CSM Unirea Alba Iulia
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut