sâmbătă, decembrie 9, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateFOTO Au fost desemnați câștigătorii Openului de Tenis al Forțelor Aeriene desfășurat...

FOTO Au fost desemnați câștigătorii Openului de Tenis al Forțelor Aeriene desfășurat la Alba Iulia. Cum arată clasamentul

Date:

Știri relevante

spot_img

Cei mai buni tenismeni au fost sărbătoriți astăzi la Openul de Tenis al Forțelor Aeriene. Competiția desfășurată pe parcursul unei săptămâni la Alba Iulia a inclus trei probe diferite și a culminat cu dezvăluirea câștigătorilor.

Au fost desemnați câștigătorii Openului de Tenis al Forțelor Aeriene desfășurat la Alba Iulia

“Openul de tenis al Forțelor Aeriene, competiție ce a avut loc timp de o săptămână la Alba Iulia, și-a desemnat astăzi câștigătorii.

Pe terenurile de tenis de la Baza Sportivă Constructorul, aproape 30 de militari și civili de la unități militare din țară, dar și seniori rezerviști și-au demonstrat pasiunea pentru sportul alb, determinarea și abilitățile lor.

Concursul s-a desfășurat pe trei probe: simplu categoria sub 45 ani, simplu categoria +45 ani și proba de dublu, iar în grupe s-a jucat în sistem fiecare cu fiecare, apoi semifinale încrucișate și finale, inclusiv meciurile pentru ierarhia pe jumătatea inferioară a clasamentului.

Premierea celor mai buni tenismeni

La finalul partidelor, rezultatele sunt următoarele:

Proba de simplu, categoria – 45 ani

Locul I maior Cătălin Pușcașu (Statul Major al Forțelor Aeriene)

Locul II locotenent Relu Ifrim (Statul Major al Forțelor Terestre)

Locul III maistru militar III Valerian Strat (Statul Major al Forțelor Navale)

Proba de simplu, categoria + 45 ani

Locul I maistru militar principal Ovidiu Ciornei (Statul Major al Forțelor Terestre)

Locul II plutonier adjutant principal (r) Adelin Voicu

Locul III plutonier adjutant principal Daniel Dodan (Statul Major al Forțelor Terestre)

Proba de dublu

Locul I Vulturii de oțel – Statul Major al Forțelor Aeriene: colonel Marcel Domșa, colonel Ilie Scurtu și maior Cătălin Pușcașu

Locul II Lunetiștii – CLI Comandamentul Logistic Întrunit: locotenent Tiberiu Purdea și caporal Daniel Dinu

Locul III Zimbrii Bucovinei – Statul Major al Forțelor Terestre: locotenent Relu Ifrim, maistru militar principal Ovidiu Ciornei și plutonier adjutant principal Daniel Dodan.

Citește și: Openul de tenis al Forțelor Aeriene, găzduit de Colegiul Militar din Alba Iulia. Se vor „duela” zeci de tenismeni

Openul de tenis al Forțelor Aeriene a fost organizat de Secția educație fizică militară a Statului Major al Forțelor Aeriene, cu sprijinul Colegiului Naţional Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia și Centrului 85 Comunicații Aero și Informatică.

La competiție au participat personal militar și civil, dar și seniori rezerviști, reprezentând Statul Major al Forțelor Terestre, Statul Major al Forțelor Navale, Comandamentul Logistic Întrunit, Comandamentul Comunicațiilor și Informaticii, Comandamentul Apărării Cibernetice și Statul Major al Forțelor Aeriene.

Organizatorii au oferit cupe, medalii articole sportive, plachete și diplome personalizate”, au transmis reprezentanții colegiului pe pagina de Facebook.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut