vineri, februarie 23, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăCulturăTimp liber - EvenimenteFOTO Copiii de la centrul "Rița Gărgărița", sărbătoriți la teatrul din Alba...

FOTO Copiii de la centrul “Rița Gărgărița”, sărbătoriți la teatrul din Alba Iulia. Masă festivă, cadouri și spectacol de teatru pentru cei mici

Date:

Știri relevante

spot_img

Luni, 4 decembrie 2023, a fost o adevărată zi de sărbătoare pentru cei a căror casă este Rița Gărgărița. Scena a fost a lor, la propriu, pentru că acolo îi aștepta o masă întinsă, frumos decorată, ca și când s-ar fi aflat în propria sufragerie, de unde au asistat, evident, și la un spectacol de teatru – „Muzicanții din Bremen”.

Ne-am bucurat să fim parteneri într-un astfel de demers plin de generozitate, care se intitulează sugestiv BLOOMTHEWORLD vă așterne masa.

Copiii de la centrul “Rița Gărgărița”, sărbătoriți la teatrul din Alba Iulia

Iar explicația celor care au gândit și implementat un astfel de proiect, la inițiativa doamnei Alexa Vîlcan, a fost una cât se poate de simplă și de justificată: „…lumea merită și are nevoie de frumos, pentru că mâncatul împreună este una din cele mai intime, sincere și satisfăcătoare experiențe pe care le putem trăi alături de semenii noștri, cu o singură condiție: să-i iubim!”

Citește și: Luna cadourilor aduce spectacole gratuite pentru copii la Teatrul de Păpuși “Prichindel” din Alba Iulia. Ce vor putea viziona micuții

„A fost a bucurie pentru noi să fim parteneri ai acestei frumoase inițiative. Am avut plăcerea, împreună cu echipa teatrului, să creăm atmosfera de acasă și de sărbătoare pentru aceste suflete care merită tot ce e mai bun.”, a transmis Ioana Bogățan.

Pe lângă o masă încărcată cu bunătăți, servită, iată, într-un cadru neconvențional, cum este scena unui teatru, pe lângă un spectacol oferit în dar de teatrul nostru, oameni de bun gând au pus mână de la mână și au donat bani sau au oferit ceea ce acestor copii și tineri le lipsea (au fost dorințele lor, exprimate în scris): ghetuțe, șosete, cuptor cu microunde, storcător de fructe, un televizor mare și chiar o masă de ping-pong.

Bineînțeles, Moș Crăciun nu putea să lipsească, aducând cadourile mult dorite.

Citește și: Peste 200 de polițiști au acționat pe drumurile din Alba în timpul minivacanței de 1 Decembrie. Bilanțul activităților

În semn de mulțumire, copiii și tinerii de la Rița Gărgărița l-au colindat.

În jurul acestui proiect s-au strâns toți acei parteneri, care au înțeles cât de important este să fii generos, pentru că binele aduce bine: CZECH IN la Vizitiu Alba Iulia, Cofetăria Aladdin Alba Iulia, SC Garage Flowers SRL Alba Iulia, Multipast Sebeș, Flori Holland Timișoara, Herbapirin Cluj-Napoca, Teatrul de Păpuși „Prichindel” Alba Iulia, Consiliul Județean Alba.

Foto: Teatrul de Păpuși “Prichindel” Alba Iulia
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut