sâmbătă, decembrie 9, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateFOTO Culorile toamnei au îmbrăcat pădurile din Munții Apuseni. Imagini de poveste...

FOTO Culorile toamnei au îmbrăcat pădurile din Munții Apuseni. Imagini de poveste surprinse în Parcul Natural Apuseni

Date:

Știri relevante

spot_img

Într-un spectacol vizual impresionant, culorile toamnei îmbracă cu măiestrie pădurile din Munții Apuseni. Peisajele, desprinse parcă din povești, redefinesc frumusețea toamnei în inima Apusenilor.

Regia Natională a Pădurilor – Romsilva prezintă astăzi mai multe fotografii cu peisaje de vis din pădurile Parcului Natural Apuseni în „haine” de toamnă. Pozele sunt realizate de Florin Coraș.

Culorile toamnei au îmbrăcat pădurile din Munții Apuseni

„Peisaje de vis cu pădurile Parcului Natural Apuseni în ”haine” de toamnă prin obiectivul foto al colegului nostru Florin Coraș” prezintă fotografiile cei de la Regia Nationala a Padurilor – Romsilva.

Parcul Natural Apuseni, unul dintre cele 22 de parcuri naționale și naturale administrate de Regia Națională a Pădurilor – Romsilva, are o suprafață de 76.064 de hectare, în zona Munților Apuseni, pe teritoriul județelor Cluj, Bihor și Alba, din acestea 50.793 fiind păduri.

Citește și: Rezultate de top pentru elevii Colegiului Militar la Alba Iulia City Race. Pe ce poziții s-au clasat

Zona Munților Apuseni, în care se află Parcul Natural Apuseni, a fost inclusă de prestigiosul post de televiziune CNN în topul celor mai frumoase locuri din Europa, iar Comisia Europeană a acordat Parcului Natural Apuseni în 2009 titlul ”Destinație Europeană de Excelență” în cadrul proiectului EDEN, potrivit apuseni.info.

Foto: Florin Coraș
Foto: Florin Coraș
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut