luni, martie 4, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateFOTO Daruri și vorbe blânde pentru bunicii din Munții Apuseni! Campania „Ascultător...

FOTO Daruri și vorbe blânde pentru bunicii din Munții Apuseni! Campania „Ascultător Dăruitor” își urmează și în anul 2024 crezul: „Binele nu se face doar de sărbători!”

Date:

Știri relevante

spot_img

Daruri și vorbe blânde pentru bunicii din Munții Apuseni! Campania Ascultător Dăruitor își urmează și în anul 2024 crezul: „Binele nu se face doar de sărbători!”.

„Cel mai adesea, bunicii ne spun așa: Mulțumim că ne-ați căutat, vă mulțumim pentru toate darurile pe care ni le-ați adus, Bunul Dumnezeu să vă răsplătească celor care ni le-au trimis și de acolo de unde au dat să nu se cunoască!

Daruri și vorbe blânde pentru bunicii din Munții Apuseni! Campania Ascultător Dăruitor își urmează și în anul 2024 crezul: „Binele nu se face doar de sărbători!”

Campania Ascultător Dăruitor își urmează și în anul 2024 crezul: Binele nu se face doar de sărbători!

Zilele acestea, am trecut din nou pe la bunicii din Apuseni. Am poposit la o parte din bunicii din satele Valea Uzei, Valea Poienii, Hopagi, Pleașa și Geogel. Chiar dacă a fost frig, în căsuțele bunicilor din Apuseni era cald, era primitor, era bucuria revederii.

Citește și: Campanie umanitară în Alba Iulia: ASCOR organizează acțiuni de donare de sânge pentru cei aflați în suferință

Încet, încet, începem să ne cunoaștem, iar fiecare revedere se lasă cu un timp al taifasului, al împărtășirii bucuriilor dar și a greutăților, dar și cu amintiri din alte vremuri, din vremea lor.

Fiecare mică campanie de distribuire a darurilor se lasă și cu bucuria de a-i ajuta pe bunici să își aducă lemnele mai aproape de căsuță, să ii ajutăm la aranjarea lor sau chiar să dăm o mână de ajutor la spargerea lor și pregătirea pentru foc.

Campania „Ascultător Dăruitor” își urmează și în anul 2024 crezul: „Binele nu se face doar de sărbători!” – Foto: Radio Reîntregirea/ Facebook

Timpul petrecut alături de bunici, vorbele lor, împărtășirile lor, ne fac să ne simțim cumva…ai lor. Moșul Ică, așa cum îi spun cei din zonă, ne-a spus că un bunic nu este cu adevărat bunic dacă nu are nepoți. Unii au nepoți, dar sunt departe și îi văd rar, alții nu au pe nimeni.

Dar, de un an de zile, și unii și alții te au pe tine, Ascultătorul Dăruitor – Radio Reîntregirea. Tu te îngrijești ca, periodic, bunicii din Apuseni să înțeleagă că și tu ești al lor, că te gândești la ei și că vrei ca și lor să le fie bine.

Noi, îți transmitem că fiecare dar al tău este primit cu bucurie și este însoțit de cele mai calde mulțumiri și binecuvântări.

Citește și: Campanie anti-dezinformare la Aiud! Primarul Oana Badea, poză controversată cu actorul Keanu Reeves. Cum a reacționat comunitatea

Cel mai adesea, bunicii, ne spun așa: Mulțumim că ne-ți căutat, vă mulțumim pentru toate darurile pe care ni le-ați adus, Bunul Dumnezeu să le răsplătească celor care ni le-au trimis și de acolo de unde au dat să nu se cunoască!

Campania Ascultător Dăruitor își urmează și în anul 2024 crezul: Binele nu se face doar de sărbători!

Așa că poți aduce, în continuare, darul tău la sediul postului nostru de radio, sau poți trimite un altfel de dar, în contul deschis de Asociația Filantropia Ortodoxă Alba Iulia, RO35 RNCB 0003 0377 8639 0001, cu specificația „Ascultător dăruitor”.”, au transmis reprezentanții Radio Reîntregirea pe Facebook.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut