luni, iulie 15, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateFOTO Droguri și arme albe, „ingredientele” distracției la AlbaFest! Un tânăr a...

FOTO Droguri și arme albe, „ingredientele” distracției la AlbaFest! Un tânăr a fost prins cu un briceag, două persoane aveau substanțe la ele

Date:

Știri relevante

spot_img

Droguri și arme albe, „ingredientele” distracției la AlbaFest! Un tânăr a fost prins cu un briceag, două persoane aveau substanțe la ele.

Bucurie, muzică bună și clipe minunate alături de oameni frumoși, acestea au fost doar câteva din “ingredientele” ediției din acest an a festivalului Alba Fest.

Droguri și arme albe, „ingredientele” distracției la AlbaFest!

Sprijiniți de colegii de la Gruparea de Jandarmi Mobilă ”Regele Ferdinand I” Târgu Mureș, peste 100 de jandarmi au acționat atât în mod independent cât și în sistem integrat, alături de polițiști și pompieri pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, efortul comun a făcut ca și ediția din acest an a festivalului să se încheie fără evenimente negative semnificative.

Citește și: FOTO Pericol de inundații în Alba Iulia! S-a transmis mesaj RO-ALERT. COD GALBEN pe mai multe râuri din județul Alba

În cele 3 zile de festival peste 28.000 de persoane au fost prezente în capitala de suflet a românilor. Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Avram Iancu Alba, aflați în timpul misiunii de asigurare a ordinii și siguranței publice, au depistat mai multe contravenții și infracțiuni.

A fost identificată în zona șanțurilor Cetății Alba Carolina o femeie din județul Sălaj care apela la mila participanților de la Festivalul Alba Fest, susținând că este grav bolnavă și că urmează un tratament costisitor.

La control jandarmii au descoperit asupra sa suma de 770 de lei și printre bani un plic cu substanță albă-cristalină aproape gol și despre care spune că nu știe cum a ajuns în posesia acestuia.

De asemenea, colegii noștri au observat în Piața Cetății un bărbat din județul Alba care le-a atras atenția și asupra căruia, în urma controlului corporal au fost identificate într-o borsetă, 4 plicuri cu substanță galben-maronie despre care bărbatul a recunoscut că sunt droguri pentru consum propriu.

O altă infracțiune a fost semnalată în zona catedralei din municipiul Alba Iulia, unde jandarmii au descoperit asupra unui tânăr din Sebeș, un briceag despre care spunea că-l deține pentru autoapărare.

Citește și: Vremea rea face ravagii în Alba! Mai mulți copaci au căzut pe DN1, la Gârbova de Jos: traficul este oprit

Tuturor persoanelor în cauză le-au fost întocmite actele procedurale în conformitate cu legislația în vigoare. Au fost aplicate de asemenea 14 sancțiuni contravenționale, avertismente și amenzi în valoare totală de 2.950 de lei.

Majoritatea sancțiunilor contravenționale au fost aplicate pentru fapte de tulburare a ordinii și liniștii publice.

author avatar
Redacția AlbaPress
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut