miercuri, octombrie 4, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăEducațieFOTO Elevii din clasa a XII-a de la Colegiul Militar din Alba,...

FOTO Elevii din clasa a XII-a de la Colegiul Militar din Alba, piloni de disciplină și sprijin pentru colegii lor: “Fiți modele demne de urmat”

Date:

Știri relevante

spot_img

Cu ocazia începutul de an școlar, elevii din clasele a XII-a de la Colegiul Național Militar din Alba și-au preluat cu seriozitate noile atribuții. Acești tineri nu doar că își vor îndeplini sarcinile școlare, ci vor fi și modele de disciplină și camaraderie pentru colegii mai tineri.

Elevii din clasa a XII-a de la Colegiul Militar din Alba, piloni de disciplină și sprijin pentru colegii lor

“Fiți modele demne de urmat pentru colegii mai mici!

Elevii gradați din clasele a XII-a și-au luat astăzi în primire noile atribuții la început de an școlar. Misiunea lor nu este una ușoară și trebuie să dea dovadă de foarte multă responsabilitate și devotament.

Pe lângă sarcinile, îndatoririle și responsabilitățile ce le revin din postura de elevi gradați, aceștia trebuie să fie modele pozitive de comportament, seriozitate, disciplină și camaraderie pentru colegii mai mici, iar atunci când aceștia au nevoie, să îi încurajeze, să le ofere sprijin și îndrumare.

Citește și: Expoziții, ateliere și proiecții agricole la cea de-a XXXI-a ediție a Târgului Apulum Agraria. Când va avea loc

Copiii de azi vor deveni adulții de mâine, ajutați-i să crească frumos! Vă dorim mult succes în misiunea care vă este încredințată!”, au transmis reprezentanții colegiului pe pagina de Facebook.

“Fiți modele demne de urmat pentru colegii mai mici!” – Foto: Facebook/Colegiul Național Militar “Mihai Viteazul” Alba Iulia/Vlad Rugină
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut