vineri, iulie 19, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateFOTO Elevii Liceului Militar au organizat o acțiune de ecologizare în Cimitirul...

FOTO Elevii Liceului Militar au organizat o acțiune de ecologizare în Cimitirul Eroilor din Alba Iulia: „Am pornit de la premisa „să ne cinstim eroii”

Date:

Știri relevante

spot_img

Elevii Liceului Militar au organizat o acțiune de ecologizare în Cimitirul Eroilor din Alba Iulia, luni după-amiaza. Elevii au declarat că demersul lor a plecat de la premisa „să ne cinstim istoria și eroii”.

Elevii claselor a IX-a A, D și E, însoțiți de locotenentul Cătălin Bobar și profesorii diriginți Simona Mureșan și Dan Anca, au desfăşurat ieri o acţiune de ecologizare în Cimitirul Eroilor din municipiul Alba Iulia.

Elevii Liceului Militar au organizat o acțiune de ecologizare în Cimitirul Eroilor din Alba Iulia: „Am pornit de la premisa „să ne cinstim eroii”

Activitatea a fost inițiată în cadrul programului „Săptămâna verde”, program care se desfășoară în colegiul militar în perioada 15 – 19 aprilie.

Acțiunea a avut ca scop nu doar responsabilizarea elevilor față de protejarea mediului înconjurător, ci și dezvoltarea respectului față de eroi și sacrificiul acestora.

Citește și: Vremea se schimbă drastic în România! Ninsori, ploi și frig în următoarele zile

„Începutul programului Săptămâna verde a adus în sufletele noastre recunoștința și aprecierea valorilor patriotice, dar și a spiritului camaraderesc.

Pornind de la premisa „să ne cinstim istoria și eroii”, am participat plini de entuziasm în activitatea de ecologizare din Cimitirul Eroilor, iar demersul nostru s-a concretizat prin strângerea unei cantități mari de vegetație uscată și în același timp prin dobândirea unei noi experiențe ca urmare a înțelegerii impactului uman asupra mediului”, au mărturisit elevii.

author avatar
Redacția AlbaPress
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut