miercuri, februarie 21, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateFOTO Gabriel Pleșa: „Zilele Cinematografului Columna sunt numărate”. Ce va apărea în...

FOTO Gabriel Pleșa: „Zilele Cinematografului Columna sunt numărate”. Ce va apărea în loc și cum va arăta

Date:

Știri relevante

spot_img

Primarul Municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a anunțat, marți, că „zilele Cinematografului Columna, în starea deplorabilă în care se află, sunt numărate”. Edilul a precizat că avizul pentru proiectarea și execuția centrului multifuncțional a fost aprobat.

Gabriel Pleșa a anunțat, marți, că Cinematograful Columna, lăsat în paragină, va fi doar o amintire pentru albaiulieni. Primarul municipiului estimează că în termen de doar o săptămână se va demara procedura de achiziție pentru proiectarea și execuția centrului multifuncțional.

Gabriel Pleșa: „Zilele Cinematografului Columna, în starea deplorabilă în care se află, sunt numărate”

„Zilele Cinematografului Columna, în starea deplorabilă în care se află, sunt numărate. La propriu!

Centrul multifuncțional – Foto: Facebook/ Gabriel Pleșa

Citește și: Emil Popescu, despre reabilitarea iluminatului public: „Lungimea rețelei are 80 km. Sistemul e performant”. Câte străzi au fost modernizate

Chiar în această dimineață, împreună cu arhitectul șef al orașului, Alexandru Damian, am susținut ambițiosul proiect de reconversie a acestui spațiu, în fața Comisiei Tehnico-Economice de la Ministerul Dezvoltării. Avizul obținut a fost favorabil!

În termen de o săptămână, estimăm emiterea Ordinului de Ministru, în baza căruia Compania Națională de Investiții va demara procedura de achiziție pentru proiectarea și execuția centrului multifuncțional pe care ni-l dorim aici.

Citește și: Modernizarea iluminatului public din Aiud, finalizată cu succes. Investiție totală de aproape 11 milioane de lei

Cu cei circa 4 milioane de euro, bani obținuți prin CNI, clădirea va deveni din nou un reper pentru albaiulienii. Unul fericit, de această dată”, a declarat primarul Gabriel Pleșa pe o rețea de socializare.

Centrul multifuncțional – Foto: Facebook/ Gabriel Pleșa
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut