miercuri, noiembrie 29, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateFOTO Mircea Hava, după ce s-a întâlnit cu un grup din Alba...

FOTO Mircea Hava, după ce s-a întâlnit cu un grup din Alba la Bruxelles: “Fiecare albaiulian va avea un loc în Parlamentul European”

Date:

Știri relevante

spot_img

Mircea Hava a subliniat într-o postare pe Facebook importanța legăturii strânse dintre lideri și comunitate, după o întâlnire cu un grup din Alba. Cu mult optimism, el a împărtășit viziunea unui viitor în care fiecare locuitor al orașului Alba Iulia să se simtă reprezentat în Parlamentul European.

Fostul primar al Alba Iuliei, Mircea Hava, a susținut o întâlnire semnificativă la Bruxelles, unde a avut ocazia să discute cu un grup din Alba.

Mircea Hava, după ce s-a întâlnit cu un grup din Alba la Bruxelles

“Nu cu foarte mult timp în urmă, spuneam: fiecare albaiulian va avea un loc în Parlamentul European. Oricât ar fi parlamentul de “albaiulian friendly”, și chiar este, e greu să se întâmple simultan. Dar merită așteptarea și răbdarea de a-i avea, oaspeți, pe cât mai mulți.

Iar belgienii, după conviețuirea cu mine și repetatele întâlniri cu albaiulieni, încep să rezume la: “Are primaru’ grup”. Îi mai corectez, uneori. Are “primarul” prieteni! Pentru că nici timpul, nici vremurile nu-i vor îndepărta. Iar lângă prieteni totul pare posibil și realizabil!”, a transmis Mircea Hava pe pagina de Facebook.

Foto: Facebook/Mircea Hava
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut