sâmbătă, decembrie 9, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateFOTO Mobilizare impresionantă la Alba Iulia! Jandarmii și voluntarii au colectat zeci...

FOTO Mobilizare impresionantă la Alba Iulia! Jandarmii și voluntarii au colectat zeci de saci cu deșeuri, în cadrul campaniei “Let’s Do It, România!”

Date:

Știri relevante

spot_img

Într-o zi dedicată salvării mediului, jandarmii și voluntarii din Alba Iulia au fost “eroii” curățeniei. Împreună, au reușit să adune mai mulți de saci cu deșeuri în cadrul campaniei naționale “Let’s Do It, România!”.

Într-un efort susținut de a face România mai curată, mai multe județe și orașe s-au alăturat campaniei naționale “Let’s Do It, România!”.

În Alba Iulia, jandarmii și voluntarii s-au remarcat prin implicarea lor activă, reușind la final să adune zeci de saci de deșeuri.

Mobilizare impresionantă la Alba Iulia!

„Let’s Do It, Romania!” a revenit anul acesta cu o nouă acțiune de curățenie la nivel național, la care s-a alăturat și Municipiul Alba Iulia.

Acest proiect are o tradiție puternică în orașul nostru, atrăgându-i pe toți cei care iubesc natura și se preocupă de un mediu înconjurător curat.

Citește și: Doi frați din Alba, exemple de generozitate: Au donat sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină

Astăzi, voluntarii din Alba Iulia împreună cu echipa Jandarmeriei au reușit să ecologizeze o suprafața generoasă, rezultând un număr foarte mare de saci și grămezi de deșeuri. Încurajăm populația să se alăture acestor ample acțiuni de ecologizare într-un număr cât mai mare, pentru a demonstra că fiecare gest al nostru contează în menținerea naturii curate”, au transmis reprezentanții municipiului Alba Iulia pe pagina de Facebook.

Foto: Facebook/Municipiul Alba Iulia
Foto: Facebook/Municipiul Alba Iulia
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut