sâmbătă, decembrie 9, 2023
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăOrașul tăuSebeșFOTO Modernizare de amploare la Liceul cu Program Sportiv din Sebeș: Acoperișul,...

FOTO Modernizare de amploare la Liceul cu Program Sportiv din Sebeș: Acoperișul, sălile de clasă, fațada și terenul de sport complet reabilitate

Date:

Știri relevante

spot_img

Primăria Sebeș a finalizat lucrările extinse de renovare a Liceului cu Program Sportiv “Florin Fleșeriu”. Proiectul include acoperiș nou, fațadă nouă, interior modernizat, instalații electrice și de supraveghere îmbunătățite, precum și o curte pavată cu teren de sport iluminat.

“Corpul principal de clădire aparținând Liceului cu Program Sportiv „Florin Fleșeriu” a fost reabilitat prin intermediul unei finanțări nerambursabile obținute de Primăria Municipiului Sebeș pentru un proiect integrat, din care fac parte patru instituții de învățământ.

Modernizare de amploare la Liceul cu Program Sportiv din Sebeș

În plus, au fost asigurate și fonduri de la bugetul local pentru asigurarea cofinanțării și pentru susținerea tuturor lucrărilor și dotărilor necesare. Astfel, a fost refăcut acoperișul, s-a înlocuit luminatorul, au fost desfăcute și refăcute tencuielile interioare, s-a montat parchet nou, pe holuri a fost montată gresie, au fost înlocuite ușile interioare, s-au montat tavane casetate. Sălile de clasă beneficiază de jaluzele noi. A fost refăcută întreaga instalație electrică, fiind montat și un sistem de supraveghere video.

Clădirea beneficiază și de instalație de detecție la incendiu. A fost reabilitată fațada exterioară, s-au reparat balcoanele și s-a recondiționat ușa principală de acces. Curtea este nou pavată, a fost împrejmuit terenul de sport care beneficiază de iluminat nocturn.

Citește și: Până când se va aplica subvenția la energie electrică? Ministru: “5 milioane de gospodării au plătit factura la curent 35 de lei”

Vor urma noi lucrări la corpul de clădire E. Totalul sumelor alocate Liceului cu Program Sportiv „Florin Fleșeriu” se ridică la 4,5 milioane lei.”, a transmis primarul Sebeșului pe pagina de Facebook.

spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut