joi, aprilie 25, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăEconomieImobiliareFOTO O casă dărăpănată din Alba Iulia, scoasă la vânzare cu 75.000...

FOTO O casă dărăpănată din Alba Iulia, scoasă la vânzare cu 75.000 €: „Nici șobolanii nu stau acolo”

Date:

Știri relevante

spot_img

Un teren cu o casă dărăpănată din Alba Iulia a fost scoasă la vânzare cu 75.000 de euro. Proprietarul susține că locuința se află în zona „zero” a orașului. Internauții au reacționat ironic la postarea de pe Facebook a anunțului.

„Ocazie unică! Casă și teren de vânzare în zona zero a orașului Alba Iulia”, așa începe anunțul publicitar pentru casa și terenul scoase la vânzare pentru suma „modică” de 75.000 de euro.

O casă dărăpănată din Alba Iulia, scoasă la vânzare cu 75.000 €: „Nici șobolanii nu stau acolo”

Imaginile publicate pe Facebook arată că locuința este aproape de prăbușire și trebuie demolată.

„Casa are 2 camere în suprafață de 45 mp, suprafața totală construită a casei este de 55 mp și terenul este de 163 mp. Casa este construită din cărămidă în anul 1970. Prețul este de 75.000 de euro și este ușor negociabil”, susține vânzătorul.

Citește și: Un dezvoltator imobiliar din Alba Iulia, intrat în insolvență, a vândut în mod repetat apartamente într-un bloc neterminat. Ce a decis instanța

Anunțul a stârnit ironia internauților. Unii susțin că este vorba despre o farsă, alții că vânzătorul a pus un zero în plus la suma solicitată.

„Practic cumperi un teren în zona zero, la preț de New York, în care nu prea poți construi nimic decât cu dublul autorizațiilor necesare în mod normal”, a afirmat o persoană.

„Nici șobolanii nu stau acolo, scuza-mă frate… dar arata ca după război. Pe ce ceri bani aia? Poate 7.500 de euro ar mai merge. Și cotețul de găini arată mai bine”, spune un o altă persoană.

Casă și teren de vânzare în Alba Iulia – Foto: Facebook/ Alba Iulia NonStop

„Doamne chiar este adevărat sau o glumă? Acolo este o ruină și un loc unde chiar n-ai cum să construiești, afectezi clădirile vecine, acolo e muncă nu glumă și așa preț, susține un membru al grupului unde a fost postat anunțul.

„Cer unii pe niște cotețe o roabă de bani când la același preț sau mai ieftin îți iei teren și îți faci casă nouă sau îți cumperi una gata făcută”, susține un alt comentator.

„Dai 75.000 ca să demolezi. Te mai costă demolarea și apoi ai costuri să depozitezi molozul și mizeriile rezultate din demolare. Ajungi la 85.000 de euro. Ajungi să dai peste 520 euro de parcă e în Dubai!”, spune un alt locuitor din Alba Iulia.

Citește și: Cum va arăta piața imobiliară în 2024? Cât de „scump” va fi să cumperi la Alba Iulia sau Cluj

Prețurile apartamentelor din Alba Iulia, aflate în centrul orașului, pornesc de la 1.200 de euro pe metru pătrat, în timp ce în zonele periferice, valoarea se situează în jurul valorii de 950 de euro pe metru pătrat.

La case, sumele sunt ceva mai ridicate. De asemenea, prețul mediu de închiriere a unui apartament în centrul orașului Alba Iulia este de aproximativ 250 de euro, iar în zonele periferice prețul este în jurul valorii de 200 euro.

Casă și teren de vânzare în Alba Iulia – Foto: Facebook/ Alba Iulia NonStop
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut