luni, iulie 22, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateFOTO O pisică sălbatică a fost surprinsă în Parcul Național Retezat. E...

FOTO O pisică sălbatică a fost surprinsă în Parcul Național Retezat. E un exemplar rar întâlnit

Date:

Știri relevante

spot_img

În timpul unei recente acțiuni de monitorizare în Parcul Național Retezat, o pisică sălbatică remarcabilă și foarte rară a fost fotografiată de un membru al personalului parcului.

“Pentru iubitorii de pisici vrem să împărtăşim un exemplar minunat de pisică sălbatică (Felis silvestris) din Parcul Național Retezat National Park, surprinsă de colega noastră Lucia Ursu, Educație și comunități APNR într-o acțiune de monitorizare desfășurată în decursul săptămânii trecute.

O pisică sălbatică a fost surprinsă în Parcul Național Retezat

Datorită habitatelor sale diverse, naturale sau puțin modificate de intervenția umană, Parcul Național Retezat adăpostește un număr de 55 de specii de mamifere, peste 23% din mamiferele terestre ale Europei.

Parcul oferă condiții pentru supraviețuirea celor mai importante dintre carnivorele mari europene: râsul (Lynx lynx), ursul (Ursus arctos) și lupul (Canis lupus).

Citește și: Adrian, bărbatul din Alba cu o generozitate fără margini! A donat sânge de 84 de ori și a salvat nenumărate vieți

Parcul Național Retezat, unul dintre cele 22 de parcuri naționale și naturale administrate de Regia Națională a Pădurilor – Romsilva este situat în sud-vestul țării, în județul Hunedoara.”, au transmis reprezentanții Parcului Național Retezat pe pagina de Facebook.

Este un exemplar foarte rar întâlnit Foto FacebookParcul Național Retezat National Park
author avatar
Valentina Curac
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut