luni, martie 4, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateFOTO Obiceiul colindatului continuă! Membrii ASCOR Alba Iulia au luat parte la...

FOTO Obiceiul colindatului continuă! Membrii ASCOR Alba Iulia au luat parte la „Seara de colinde” organizată de Primăria comunei Câlnic

Date:

Știri relevante

spot_img

Membrii ASCOR Alba Iulia au participat la seara de colinde organizată de Primăria comunei Câlnic. Grupul a prezentat un recital de colinde la Căminul Cultural din Câlnic și, de asemenea, la Casa Simy din Petrești.

Membrii ASCOR Alba Iulia au participat în data de 10 decembrie 2023, la seara de colinde organizată de Primăria comunei Câlnic.

“ASCOR Alba Iulia continuă obiceiul de colindat

Membrii ASCOR Alba Iulia au luat parte la „Seara de colinde” organizată de Primăria comunei Câlnic. Evenimentul s-a desfășurat duminică, 10 decembrie, la Căminul Cultural din localitate și a reunit mai multe grupuri de colindători.

Membrii ASCOR Alba Iulia au luat parte la „Seara de colinde” organizată de Primăria comunei Câlnic

Astfel, dintre cetele care au urcat pe scenă și au bucurat auditoriul amintim Corul „Evanghelismos” al preoților din Protopopiatul Ortodox Român Sebeș, Fanfara din Petrești, ceata feciorilor din Câlnic și Deal, dar a prezentat un moment artistic și interpretul de muzică populară Sebastian Stan.

La finalul evenimentului cultural, primarul comunei Câlnic, Lucian-Tiberiu Bodea, în calitate de organizator, a adresat alese mulțumiri tuturor participanților.

Citește și: FOTO Seară de colinde pentru persoanele vârstnice, găzduită la Parohia Cetate I din Alba Iulia. Colindătorii au fost răsplătiți cu daruri

Totodată, grupul ascoriștilor albaiulieni a făcut un popas și la Casa Simy din Petrești, unde au prezentat un recital de colinde.”, au transmis reprezentanții ASCOR Alba Iulia pe pagina de Facebook.

Foto: Facebook/ASCOR Alba Iulia
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut