luni, iulie 15, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateFOTO Polițiștii din Alba, pe locul I la „Cupa Primăverii 2024”: Sas...

FOTO Polițiștii din Alba, pe locul I la „Cupa Primăverii 2024”: Sas Ionuț de la IPJ Alba, desemnat cel mai bun jucător. Olălău Cosmin de la ISU Alba, golgheterul competiției

Date:

Știri relevante

spot_img

Polițiștii din Alba s-au clasat pe locul I la „Cupa Primăverii 2024”. Sas Ionuț de la IPJ Alba a fost desemnat cel mai bun jucător. Olălău Cosmin de la ISU Alba a fost golgheterul competiției.

La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, a organizat ”Cupa Primăverii 2024”, o competiție sportivă, aflată la prima ediție, care a inclus un turneu de fotbal și un concurs de crossfit.

Polițiștii din Alba, pe locul I la „Cupa Primăverii 2024”

La aceste întreceri sportive au luat parte echipe din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, Inspectoratului Județean de Jandarmi ”Avram Iancu” Alba, Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Unirea” al Județului Alba, Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, Serviciului Județean de Ambulanță Alba, Unității Militare 01585 Petrești și Unității Militare 01684 Alba Iulia.

Turneul de fotbal a fost organizat cu sprijinul Primăriei Comunei Sântimbru, la baza sportivă a echipei Viitorul Sântimbru din localitatea Galtiu.

Pe locul I s-a clasat echipa Inspectoratului de Poliție Județean Alba, locul II a fost ocupat de echipa Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, pe locul III s-a situat echipa Unității Militare 01585 Petrești, iar pe locul IV s-a clasat echipa Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Unirea” al județului Alba.

Cel mai bun portar a fost desemnat Cristurean Cristian din echipa Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, golgheterul turneului a fost Olălău Cosmin din echipa Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Unirea” al Județului Alba, iar cel mai bun jucător a fost desemnat Sas Ionuț din echipa Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

Concursul de crossfit a fost organizat în sala de sport a Școlii Generale Micești, iar participanții au avut de parcurs mai multe probe în care le-au fost testate calitățile motrice, de viteză, de rezistență, îndemânare și forță.

La individual, locul I a fost ocupat de Măduța Alin din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, pe locul II s-a clasat  Burz Alin din cadrul aceleiași structuri, iar locul III a fost ocupat de Giurgiu Andrei din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi ”Avram Iancu” al Județului Alba.

Pe echipe, locul I a fost ocupat de echipa Inspectoratului Județean de Poliție Alba, locul II de echipa Inspectoratului Județean de Jandarmi ”Avram Iancu” al Județului Alba, iar pe locul III s-a situat echipa Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Unirea” al Județului Alba.

La premiere au fost invitați să participe domnul Nicolae Albu, prefect al județului Alba, domnul Dumitru Fulea, vicepreședinte al Consiliului Județean Alba și domnul Popa Ioan Iancu, primarul Comunei Sântimbru.

Competiția a avut ca scop întărirea bunelor relații dezvoltate între instituțiile participante și încurajarea practicării sportului atât în beneficiul profesional cât și pentru menținerea sănătății.   

Pentru organizarea acestui eveniment sportiv, Inspectoratul de Poliție Județean Alba a beneficiat de sprijin din partea Asociației Sportive Dinamo Alba,  Asociației Internaționale a Polițiștilor – Regiunea I Alba, Corpului Național al Polițiștilor Alba și a organizațiilor sindicale PRO LEX și SNPPC. 

author avatar
Redacția AlbaPress
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut