miercuri, februarie 21, 2024
Pentru publicitate ne puteți suna la 0770552586 sau scrie la adresa contact@albapress.ro
AcasăActualitateFOTO Seară de colinde pentru persoanele vârstnice, găzduită la Parohia Cetate I...

FOTO Seară de colinde pentru persoanele vârstnice, găzduită la Parohia Cetate I din Alba Iulia. Colindătorii au fost răsplătiți cu daruri

Date:

Știri relevante

spot_img

Un eveniment special pentru persoanele în vârstă a avut loc la Parohia Cetate I din Alba Iulia. Mai mulți tineri și profesori de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” și-au exprimat respectul și recunoștința față de aceștia printr-un concert de colinde.

“Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Irineu, duminică, 10 decembrie 2023, parohia Alba Iulia – Cetate I, în parteneriat cu Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din orașul Marii Uniri, a organizat un eveniment cultural-artistic, în contextul Anului omagial al pastorației persoanelor vârstnice.

Seară de colinde pentru persoanele vârstnice, găzduită la Parohia Cetate I din Alba Iulia

Manifestarea, derulată sub genericul „Persoanele vârstnice merită respectul nostru”, s-a desfășurat începând cu ora 17.00, la demisolul bisericii parohiale cu hramul „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe”.

Evenimentul, moderat de către prof. Emanuela Bandici și prof. Anca Opean, s-a dovedit a fi o reușită prin implicarea cadrelor didactice și a elevilor, care au subliniat importanța manifestării respectului și recunoștinței față de persoanele vârstnice.

Totodată, tinerii au punctat faptul că experiența de viață a bunicilor noștri constituie un reper deosebit de important pentru formarea noastră.

Citește și: Viceprimarul Alba Iuliei, asigură progres în proiectele urbane ale municipiului: “Încep să se vadă rezultatele din teren”

Seara s-a încheiat cu un concert de colinde susținut de Corul Școlii Gimnaziale “Mihai Eminescu”, tinerii fiind răsplătiți la final cu daruri din partea parohiei.”, au transmis reprezentanții Arhiepiscopiei Ortodoxe Române a Alba Iuliei pe pagina de Facebook.

Corul Școlii Gimnaziale “Mihai Eminescu” – Foto: Facebook/Arhiepiscopia Ortodoxă Română a Alba Iuliei
spot_img

Ultimele știri

spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sari la conținut